Priboljški iz zelenih vampov

Priboljški iz zelenih vampov

Zeleni vampi so naravni probiotik in hrana za pse, ki pomaga uravnovesiti pasjo prebavo. V naši trgovini so na voljo izredno okusni in zdravi priboljški iz zelenih vampov - Anibio Bioli klobasice, hrana v pločevinkah z zelenimi vampi DOG LOVERS GOLD in surovi zmrznjeni NATURES MENU 100% vampi. Te izdelke lahko ponudite kot dodatek k pasji hrani.

 

Kaj so zeleni vampi?

Vampi so del 4-delnega želodca prežvekovalcev (ostali deli so prebiralnik, kapica, siriščnik). Žival hrano kot je trava in seno najprej neprežvečeno pogoltne v prvi del - kapico. Iz kapice gre hrana nazaj v usta, kjer se prežveči in navlaži s slino in njenimi encimi. Žival nato kepo ponovno pogoltne in pošlje skozi kapico in prebiralnik v siriščnik, v katerem jo prebavni sokovi, aminokisline in prebavni encimi dokončno razgradijo na male delčke.

 

Neoprani oziroma zeleni vampi vsebujejo še nepredelano vsebino (nepredelana trava z bakterijami), ki grozno smrdi in je neprimerna za človeško prehrano. Za pse in za mesojede živali pa so zeleni vampi okusen in zdrav priboljšek.

 

Zakaj so zeleni vampi pomembni za vašega psa?

 

Četudi izgledajo neokusno in grozno smrdijo, so vampi koristni za vašega psa. Vampi so naravni probiotik! Če vampe analiziramo, bomo v njih našli idealno razmerje med fosforjem in kalcijem 1:1, njihov splošni pH se nagiba proti kislem, kar je dobro za pasjo prebavo, v njih je 15.1% proteinov in 11.7% maščob, vsebujejo pa tudi esencialne omega-3 in omega-6 maščobne kisline (linolenska in linolna). Odkrili so tudi prisotnost mlečno-kislinskih bakterij (Lactobacillus acidophilus), ki so koristne črevesne bakterije in glavne sestavine probiotikov.

 

Nazaj na ANIBIO Bioli >>>    Nazaj na DOG LOVERS GOLD hrana v pločevinkah >>>

Nazaj na NATURES MENU zmrznjena hrana za pse - 100% vampi >>>