Anibio Tic-Clip

ANIBIO Tic-Clip navodila za uporabo

AniBio Tic-Clip obesek morate sestaviti tako, da nanj namestite priložena obročka. Če je pes velike pasme (nad 20 kg), uporabite oba obročka. Pri majhnih pasmah in mačkah pa je dovolj samo en obroček.

 

Pomembno: Vedno uporabljajte samo obročka, ki sta priložena izdelku, saj sta le-ta in takšna kot sta sestavni del Tic-Clip obeska in brez njiju obesek ne deluje pravilno oz. sploh ne deluje. Obročka bosta sprožila delovanje bio energije, vgrajene v tic-clip obesku.

Tic-Clip obesek namestite na ovratnico psa ali mačke. Obesek mora biti na živali ves čas, saj je le na ta način zagotovljena in se ohranja celostna zaščita živali. Če boste obesek odstranili, bo v kratkem času izginila zaščitna energija. V tem primeru boste morali ponoviti celoten postopek vključno s časovno distanco, ki je potrebna, da se doseže popolni učinek in s tem zaščita.

 

Odstranjevanje obeska/ovratnice za kratek čas (npr. kopanje, česanje) ne vpliva na učinkovitost zaščite.

 

Ponoči ali ob drugih priložnostih vam odsvetujemo snemanje ovratnice in z njo Tic-Clip obeska. Če pa je to nujno svetujemo, da obesek postavite  čim bližje psa ali mačke.

 

    AniBio Tic-Clip - nasvet kupcem:

 

Popolna aktivacija obeska Tic Clip od trenutka namestitve na pasjo ali mačkino ovratnico, ponavadi traja od 0 do 10 dni, lahko pa tudi več.

Učinkovitost obeska Tic Clip  je odvisna od jakosti imunskega sistema živali. Slabši kot je imunski sistem, slabše deluje Tic-Clip obesek.

 

Prav tako učinkovitost obeska lahko pade zaradi resnih bolezenskih težav živali, če ima žival vročino ali pa se učinkovitost zmanjša nekaj dni po tem, ko je bila žival cepljena. Ostali stranski učinki niso bili zaznani.

 

    Razmislite !

 

Imunski sistem je neposredno povezan s kvaliteto hrane s katero hranite vašega psa ali mačko. Nizko cenovne hrane, zagotovo niso priporočljive in primerne za zdravje vaše živali.  Če se boste soočili s problemom ''neučinkovitosti'' obeska Tic-Clip, razmislite o hrani in imunskem sistemu vašega ljubljenčka.

 

Nazaj na ANIBIO Tic-Clip obesek >>>