Znižano!

Zaščitni plašč – overall HURTTA Downpour Suit 40M

Hurtta
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Popolna zaščita za celo telo

Hurttin Downpoure Suit je vodo tesen in na umazanijo odporen plašček, ki ščiti vašega psa na najboljši možen način.

Podaljšan ovratnik in kroj oblikovan tako, da preprečuje zamakanje vode v plašček, poskrbi da vaš pes po sprehodu ostane suh. Izdelan je iz udobnega in trpežnega materiala, ki med gibanjem psa ne šumi. Vsi šivi so vodo tesni. Na voljo je v štirih velikosti XS, S, M in L, ki se prilegajo različnim postavam psov. Nastavljiva dolžina hlačnic omogoča še dodatno prilagajanje. Prilagajanje okoli vratu in pasu, omogoča prileganje pasjemu telesu in plašček psa tako ne ovira niti med bolj aktivno igro. Veliki odsevniki na vratu in zadnjih nogah, poskrbijo za maksimalno vidnost psa na sprehodih v temi.

  • Vodo tesen
  • Udoben
  • 3M odsevni trakovi
  • Prilagodljiv
  • Pokrije tudi noge

Trpežni material varuje pred vodo, blatom ter umazanijo. Namen plašča je, da varuje dlako in kožo vašega psa pred umazanijo, tako ga ni potrebno prevečkrat kopati v jesenskem ali spomladanskem času. Na sprehodu po mestu pa ga ščiti pred soljo in drugo cestno umazanijo.

Plašč ima veliko detajlov, ki izboljšujejo udobje in varnost. Prilagodljiv pas, vrat ter noge omogočajo nemoteno gibanje vašega psa. 3M odsevni trakovi pa zagotavljajo dobro vidnost tudi v slabših pogojih.

Dobavljiv v črni barvi, razen posameznih velikosti.

Velikosti plaščka ne določajte glede na plaščke drugih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere! Velikost plaščka določimo tako, da izmerimo dolžino hrbta od lopatic sprednjih tac - vihra (ne od ovratnice) do baze repa.


Sorodni izdelki