Oprsnica za psa HURTTA Weekend Warrior

Hurtta
Od
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Podložena udobna oprsnica za vsakodnevno uporabo

Vseh barv in velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Hurtta Weekend Warrior oprsnica je ergonomsko oblikovana in primerna tudi za aktivne pse. Pri uporabi oprsnice se največ pritiska ustvari na prsni koš psa, oblika oprsnice in mehka podloga pa ta pritisk enakomerno porazdelita na večjo površino.

Nastavljivi trakovi okoli vratu in prsnega koša zagotavljajo odlično prileganje oprsnice. Uporaba oprsnice je izredno enostavna, saj sta zaponki na obeh straneh prsnega koša, tako oprsnico le nataknemo čez glavo in zapnemo za tačkami.

Oprsnica je izdelana iz mehkega in odpornega poliestra, ki se enostavno očisti, podloga pa je mehak mrežast material, ki diha, psa ne drgne in preprečuje pregrevanje.

Oprsnica ima na hrbtu velik ročaj, da psa lažje obvladujemo v težjih situacijah ali mu pomagamo npr. skočiti v avto in iz njega.

3M odsevne niti in 3M potisk odsevnikov omogočajo večjo varnost na sprehodih v slabih svetlobnih pogojih.

Zaponke in regulatorji so izdelani iz trpežne plastike, trpežnost oprsnice je testirana na SGS testu (natezni preizkus).

Velikost določimo tako, da izmerimo obseg prsnega koša na najširšem delu reber, običajno tik za prednjimi tacami.

Sorodni izdelki