Zaščitni jopič za psa HURTTA Worker Vest M

Hurtta
Zadnji kos!
  • Opis
  • Več podrobnosti

Lahek, dobro viden večnamenski jopič za psa

Telovnik je izdelan iz elastične in pletene tkanine, ki diha, hkrati pa ima zunanja plast lastnosti vremensko odpornega Houndtex-a. Velik odsevni potisk in 3M odsevni šivi zagotavljajo odlično vidnost. Telovnik je podložen z mehko mrežasto tkanino. Material je trpežen in pri uporabi ne šumi. Trebušni del je izdelan iz trpežne in proti obrabi odporne Cordura tkanine. Cordura tkanina je zasnovana tako, da prenese izjemno visoke mehanske obrabe v zahtevnih pogojih. Jopič je oblikovan tako, da pred poškodbami in odrgninami ščiti občutljiv trebušni del, med gibanjem po grmičevju, gozdu in lovu.

Jopič je ergonomsko oblikovan in se tesno prilega. Zadrga na hrbtu omogoča enostavno oblačenje/slačenje jopiča, hkrati pa ima zadrga dodatno varovalo, ki prepreči, da bi se med gibanjem jopič odpel. Zaščitni ovratnik ima dodatne vponke v katere enostavno vpnete GPS ovratnico. Trebušni del jopiča lahko na označenih delih enostavno odstrižete in tako prilagodite, da se prilega tudi samcem.

 

Velikosti plaščka ne določajte glede na plaščke drugih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere!

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__