Hladno stiskana hrana za psa GURU Full on Feast

Guru
  • Opis
  • Več podrobnosti

Peleti za pse z raco in morskimi ribami

Odkrij našo okusno hladno stiskano hrano za pse in razvajaj svojega kosmatinca, z obrokom, v katerem bo resnično užival. Guru okus, ki se mu je nemogoče upreti. Verjamemo, da za svojega kosmatinca želiš le najbolje, zato smo zanj pripravili odlično hrano, kjer sestavine pri edinstvenem postopku nežno zmešamo in toplotno obdelamo pri temperaturi do 44°C.

Zaradi uporabe posebnega postopka je vsak grižljaj hrane Guru poln naravnih dobrot, za zdravo in veselo življenje tvojega psa. NE SAMO da je Guru hladno stiskana hrana popoln suh obrok (primeren od mladiča do pasjega seniorja), primerna je tudi kot dodatek surovi prehrani. Prepričani smo, da bo tvoj pes oboževal vsak košček našega Gurujskega obroka.


Sestava: sušeno meso race 30%, krompir 23%, sladki krompir 7%, sušena meso morske ribe 6,5%, zeleni vampi 5,5%, laneno seme, mešanica hladno stiskanih olj (dvoletni svetlin, laneno seme, repica), morska trava, buča, pastinak, mešanica sušenih zelišč (zeleni čaj, peteršilj in rožmarin), sadje in zelenjava (alfalfa, jabolka, brokoli, cikorija, korenje in grah), Yucca schidigera, prebiotiki (FOS in MOS), sušena zelenousta školjka.


Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. NE shranjujte v neprodušni posodi.

Analiza sestavin: beljakovine 28%, maščobe 10%, vlakninje 3,05%, pepel 6,8%, kalcij 1,4%, fosfor 1,02%


Hranjenje:

Priporočamo počasen prehod na hrano Guru, ki jo v roku 10 dni postopoma zmešate v že obstoječo hrano, dokler popolnoma ne preidete na Guru obrok.

Pazite! naši peleti so težji kot se zdi na prvi pogled, zato bodite z doziranje previdni, saj pes potrebuje naše hrane manj kot ste bili morda vajeni do sedaj.

Ste opazili, da vaš pes po Guru hrani več pije? Večji vnos tekočine je popolnoma normalen in potreben za prebavni sistem. Če je pitje po uživanju Guru hrane izjemno veliko, morda hrane dozirate preveč. Preverite količine, ki jih dajete vašemu psu.


Doziranje:

odrasli psi cca. 1,2% telesne teže/dan

mladiči psi cca. 2,5% telesne teže/dan

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__