Ležišče VETBED – drybed

Happy Pet

Suho, mehko in toplo ležišče za hišne živali

Vetbed drybed ležišče je odlično ležišče s proti drsno gumirano podlogo. Originalno Vetbed ležišče ponuja številne prednsoti: neverjetno toplino, udobje, trpežnost in enostavno vzdrževanje. Že preko 20 let se uporabljajo pri vzreji legel in veterinarjih.


  • Mladiči: nudi jim občutek varnosti in toplote, zaradi posebnih lastnosti zagotavlja, da ostanejo na suhem in toplem tudi v primeru, da se na ležišče polulajo.
  • Stare živeli: uživajo v višji stopnji udobja in gibljivosti, saj zaradi ležanja na toplem, sklepi ostanejo dlje časa ogreti.
  • Pooperativna nega: veterinarji ležišče priporočajo živalim, po operaciji in poškodbah u
  • Oskrba legel: Vetbed ležišče mamo in mladička ohranja suhe in tople, hkrati pa ohranja telesno temperaturo in zmanjšuje tveganje za hipotermijo. Tekstura daje udobje in varnost ter spodbuja mobilnost pri mladičih s pomočjo odličnega oprijema.


Večja prostornina ležišča Vetbed, večja odpornost, edinstvene lastnosti drenaže in odlično zadrževanje toplote se razlikujejo od vseh drugih pasjih ležišč na trgu.


Bralci revije Your Dog so najboljši posteljo za pse razglasili za najvarnejšo in najbolj učinkovito, ki je bila kadarkoli razvita za uporabo v veterinarski stroki, neodvisni testi pa so dokončno dokazali, da ima kljub svojemu razkošnemu občutku izjemno moč in trpežnost.


Ležišče je trpežno, pralno v pralnem stroju pri 40°C. Enostavno ga lahko razrežemo in prilagodimo na dimenzijo, ki jo potrebujemo.


Dimenzije: 150 x 75 cm

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__