Obesek proti bolham in klopom TICKLESS PET

Tickless Pet
  • Opis
  • Več podrobnosti

Elektronski odganjalec klopov in bolh

Obesek proti klopom tickless je nestrupen, okolju prijazen odganjalec klopov in bolh, ki deluje brez da bi v okolje spuščal kemikalije. Deluje na podlagi ultrazvočnih valov, ki jih ljudje in domače živali ne zaznavamo, a dokazano onemogočajo orientacijo klopov in bolh ter jih tako odganjajo.

 

  • primeren za uporabo pri mačkah in psih
  • primeren za vse velikosti psov in mačk
  • delujejo 9-12 mesecev
  • območje delovanje je cca. 1,5 m
  • okolju prijazen, brez kemikalij
  • varen za uporabo tudi pri mladičih, brejih samicah, bolnih in starejših živalih
  • odporen na vremenske razmere, ni pa vodoodporen

 

Navodila za uporabo:

Obesite obesek na ovratnico živali tako, da bo mrežast del obeska obrnjen stran od živali. Odstranite plastični zatič, da aktivirate obesek. 4-kratni utrip rdeče lučke pomeni, da je obesek aktiviran. Nadaljnjo delovanje lahko kadarkoli preverite tako, da pritisnete na gumbek, prižig LED lučke potrdi, da je obesek še aktiven. Ni vodoodporen, vendar je odporen na vlago. V kolikor se naprava zmoči jo je potrebno nemudoma osušiti, da vlaga ne povzroči poškodbe naprave. Pri normalnih temperaturah naprava uspešno deluje proti bolham in klopom 9-12 mesecev.

 

Opozorilo!

Da bi zagotovili maksimalni učinek obeska naj žival obesek nosi neprenehoma. Učinkovitost obeska je odvisna tudi od dlake živali in stopnje infestacije s paraziti kjer se žival giba. Deluje kot preventiva, v kolikor ima žival že bolhe /klope jih morate najprej odstraniti.

 

Delovanje obeskov je testirano in potrjeno na univerzi UNICAM v Italiji.

Obesek Skudo Pet Dog deluje na osnovi ultrazvočnih impulzov, ki ga napaja Lithum baterija z rokom trajanja 10-12 mesecev. Elektronski repelent Skudo učinkovito odganja bolhe in klope in je odlična preventiva. Za boljši učinek priporočamo, da živali predhodno odstranite odrasle in že naseljene bolhe in klope. Obesek ob pravilni uporabi doseže najboljši učinek po cca. 30 dneh uporabe.

 

Čeprav vlaga obeska Skudo ne poškoduje, repelent ni vodoodporen, zato ga ne izpostavljajte direktnemu stiku z vodo.

 

OPOZORILO: Delovanja repelenta ne ovirajte (če bo napravica npr. v žepu ne bo učinkovala)

Navodila za uporabo: Za aktivacijo obeska Skudo počasi in previdno izvlecite rdeč zatič in ga namestite na ovratnico z črnim krogcem (sprednjim koncem obeska) obrnjenim proti psu. V kolikor obesek deluje, bo rdeča lučka 10-krat zasvetila. Baterija ni zamenljiva. Obseg delovanja je 3m2.

 

Prikaz pravilne namestitve obeska:

 

Delovanje baterije preverite tako, da s tanko konico pritisnite na gumb - luknjico desno od zvočnika (ne v črn zvočnik!). Pogosto pritiskanje zniža dobo delovanja baterije.

 

Velikost: 35mm x 29mm x 19mm

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__