Igrača za psa Beco flamingo Fernando

Beco Pets
  • Opis
  • Več podrobnosti

Mehka eko igračka za psa, s piskačem

Flamingo Fernando potrebuje tvojo pomoč! Njegov habitat se manjša zaradi rudarjenja in skupaj ga moramo poskusiti ohraniti. Njegove močne noge so narejene iz vrvi iz konoplje in bombaža, njegovo telo pa iz recikliranih plastenk. Sešit je z dvojnimi šivi in je pripravljen na igro ruvanja, cufanja in prinašanja. Z veseljem pa se bo tudi cartljal.

 

  • narejen je iz recikliranih plastenk
  • dvojni šivi
  • mešani material
  • z glasnim piskačem
  • mehek na otip

 

Velikost

L: 22 x 42 cm

ZAKAJ JE FLAMINGO FERNANDO NEKAJ POSEBNEGA?

 

Flamingo Fernando je del BecoPets družine igračk za pse! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Fernando je narejen iz kombinacije recikliranega polifila (odslužene reciklirane plastenke) ter vrvi iz konoplje in bombaža, kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke.

 

Reciklirane plastenke

Najbrž se prav vsi strinjamo, da na smetišču pristane čisto preveč plastenk. S ponovno uporabo se razbremeni vpliv na okolje, saj je tudi postopek reciklaže plastenk v polifil energetsko manj potraten kot proizvodnja novega polifila.

 

Konoplja

Konoplja je izjemno ekološki material, saj za pridelavo ni potrebnih nobenih pesticidov. Konoplja je hitro rastoča rastlina in je primerna za trajnostno pridelavo. Med konopljimi vlakni so prepletena barvita bombažna vlakna, ki naredijo igračko na pogled še bolj privlačno. A kar je najpomembneje: konoplja ima veliko krajša vlakna kakor podobni sintetični materiali. Zato so takšna vlakna tudi bolje prebavljiva in netoksična ter tako manj verjetno povzročajo zdravstvene težave ob morebitni zaužitvi.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__