Igrača za psa brez polnila Beco

Beco Pets
  • Opis
  • Več podrobnosti

Mehka šumeča igračka za psa, brez polnila

Igrače brez polnila so narejene iz recikliranega polifila (iz odsluženih recikliranih plastenk), v njih pa se skriva piskač in šumeči material, ki naredi igro še bolj zanimivo. Igrača se po dolžini tudi razteguje, saj vsebuje elastike. Prevleke so trpežne, igračke pa so šivane z dvojnimi šivi, kar jih naredi še bolj trpežne. Poleg tega pa ne vsebuje polnila, zato je igrača še posebej primerna in varnejša za pse, ki sicer radi ‘odpirajo in razdirajo’ igračke.

 

Velikost

M: dolžina pribl. 35 cm

L: dolžina pribl. 45 cm

ZAKAJ SO BECOFAMILY IGRAČE NEKAJ POSEBNEGA?

 

Spoznajte BecoPets družino! Igrače, ki jih ustvarja BecoPets so vedno okolju prijazne in tako prijazne tudi do vseh živali. Vsak član BecoPets družine dobi ob pridružitvi ekipi svojo žival, ki ga predstavlja. To pa je bil tudi navdih za nastanek serije mehkih a izjemno trpežnih piskajočih pasjih igrač. Vsaka žival je narejena iz recikliranega polifila (odslužene reciklirane plastenke), kar naredi igrače še posebej mehke ter seveda ekološke.

 

Najbrž se prav vsi strinjamo, da na smetišču pristane čisto preveč plastenk. S ponovno uporabo se razbremeni vpliv na okolje, saj je tudi postopek reciklaže plastenk v polifil energetsko manj potraten kot proizvodnja novega polifila.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__