Priboljški za pse YORA Dreamers

Yora

Pasji priboljški za pomirjanje iz žuželk

Hranljive ličinke, ki so ekološki nadomestek mesa, so skrite v prikupnih majhnih zvezdah in lunicah. Skupaj z dobrodejnimi učinki baldrijana, melise in kamilice pa delujejo na kužke pomirjujoče.

 

Mnogi od nas zmanjšujemo količino zaužitega mesa zaradi okoljskih ali drugih razlogov.  A psi in mačke za svoje optimalno zdravje potrebujejo beljakovine živalskega izvora. Zato je YORA poiskala alternativo.  To so ličinke črne bojevniške muhe (Hermetia Illucens), ki imajo odličen prehranski profil beljakovin, maščob in mineralov, so okolju prijazne in naši ljubljenčki obožujejo njihov okus! Žuželke tako hrani prispevajo vse dobrodejne lastnosti mesa in rib, brez visoke cene za planet.

 

Hipoalergeni priboljški z enim živalskim virom beljakovin – primerna za pse s prehranskimi intolerancami, občutljivo prebavo in kožnimi težavami. Primerno za odrasle pse vseh pasem in velikosti.

 

BREZ DODANIH UMETNIH BARVIL, OJAČEVALCEV OKUSA IN KONZERVANSOV.

 

SESTAVA: oves, čičerikina moka, moka iz insektov (20%),  rastlinsko olje, posušena špinača (2%), baldrijan (0.5%), navadna melisa (0.5%), kamilica (0.5%).

 

ANALIZA: beljakovine 22%, maščobe 14.8%, pepel 4.1%, vlaknine 5.1%.

 

Proizvedeno v Veliki Britaniji.

 

Embalaža je 100% primerna za kompostiranje.

 

Pakiranje: 100g

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__