Priboljški za pse YORA Rewards

Yora

Pasji priboljški iz žuželk

Yora REWARDS so ekološki priboljški za naše kužke – in za planet! Hranljive ličinke so (kot nadomestek mesa) skrite v mini kosteh, te pa so super nagrada za poslušnost, ali pa kar tako – ker jih imamo radi.

 

Mnogi od nas zmanjšujemo količino zaužitega mesa zaradi okoljskih ali drugih razlogov.  A psi in mačke za svoje optimalno zdravje potrebujejo beljakovine živalskega izvora. Zato je YORA poiskala alternativo.  To so ličinke črne bojevniške muhe (Hermetia Illucens), ki imajo odličen prehranski profil beljakovin, maščob in mineralov, so okolju prijazne in naši ljubljenčki obožujejo njihov okus! Žuželke tako hrani prispevajo vse dobrodejne lastnosti mesa in rib, brez visoke cene za planet.

 

Hipoalergeni priboljški z enim živalskim virom beljakovin – primerna za pse s prehranskimi intolerancami, občutljivo prebavo in kožnimi težavami. Primerno za odrasle pse vseh pasem in velikosti.

 

BREZ DODANIH UMETNIH BARVIL, OJAČEVALCEV OKUSA IN KONZERVANSOV.

 

SESTAVA: moka iz insektov (25%), oves, čičerikina moka, rastlinski glicerin, rastlinsko olje, posušeno korenje (2%), posušeno jabolko (2%).

 

ANALIZA: beljakovine 18.5%, maščobe 12.4%, pepel 3.5%, vlaknine 4.3%

 

Proizvedeno v Veliki Britaniji.

 

Embalaža je 100% primerna za kompostiranje.

 

Pakiranje: 100g

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__