Povodec za psa HURTTA Razzle Dazzle Standard

Hurtta
Od
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Udoben in trpežen povodec za vsak dan

Vseh barv in velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Razzle Dazzle Standard povodec je odlična izbira za vse lastnike odraslih psov in mladičkov. Je varen in udoben, hkrati pa dovolj robusten in trpežen za tek, sprehode in druge aktivnosti na prostem. Podložen ročaj zagotavlja dodatno udobje na vsakodnevnih sprehodih. Dober oprijem omogoča boljšo kontrolo psa tudi v zahtevnih situacijah. Tako kot vsa oblačila in oprema Hurtta je tudi Razzle Dazzle Standard povodec izdelan tako, da je odporen proti obrabi in mu lahko samozavestno zaupate v vseh situacijah. Odsevnik zagotavlja večjo varnost in vidnost na sprehodih v temi in slabem vremenu.

Upoštevajte, da so priporočila za izbiro primerne velikosti zasnovana na odraslih psih.

Lastnosti:

  • 100% reciklirana 2mm PU podloga v kombinaciji s 70% recikliranimi pleteninami
  • 100% recikliran trak iz poliestra
  • kovinska klipsna
  • odstranljiv odsevnik, svetilnost 400 cd / (lx.m2)

Korozijska odpornost proti koroziji je preizkušena kot trajna v skladu z EN ISO 9227: 2017 V skladu z laboratorijskimi standardi uredbe REACH 1907/2006 SGS ravnajte s PU oblazinjenjem, testirano in ugotovljeno, da ne vsebuje ftalatov ali drugih škodljivih kemikalij Preizkušena je bila natezna trdnost vrvice in je bilo ugotovljeno, da je trajna v skladu s laboratorijskimi standardi SFS-EN ISO 13934-1 (SGS)

Velikost: 15mm primerno za pse do 25kg in 25mm primerno za pse do 45kg.

Dolžina povodca: 180cm

Sorodni izdelki