Tablete za pomirjanje VET'S BEST Comfort Calm

Vet's Best

Žvečljive tablete za pomirjanje psov

Žvečljive tablete z okusom, ki ga psi naravnost obožujejo. Brez umetnih barvil, konzervansov in ojačevalcev okusa.

Vet's Best Comfort Calm tablete za pse vsebujejo dve glavni ključni učinkovi: L-triptofan je aminokislina naravnega izvora, igra pa pomembno vlogo pri izločanju serotonina – hormona sreče, zraven pa je dodan tudi magnezij, ki poskrbi za sproščanje zakrčenosti mišic ob stresu oz. strahu.

 

Sestava: maltodekstrin, pivski kvas, koreninice baldrijana, prah koreninic cikorije (inulin), vlaknine jabolka, silikonski dioksid, stearinska kislina, magnezijev stearat.

 

Analitske sestavine: surove beljakovine 11%, surove maščobe in olja 2%, surove vlaknine 10%, surovi pepel 5%.

Krmni dodatki (na kg): stabilizatorji: mikrokristalna celuloza 120g (E460). Nutritivni dodatki: L-triptofan 23.000mg (3c440).

Energijska vrednost: 2.865 kcal/kg (6.3 kcal/žvečljivo tableto).

 

Navodila za hranjenje:

Primerno za pse od 1 leta starosti naprej. Ponudite 3 ure pred stresnim dogodkom, nato še ob začetku stresnega dogodka in nato na vsakih 6-8 ur (po potrebi).

psi do 12 kg / 1 tableta dnevno

psi 13 – 34 kg / 2 tableti dnevno

psi nad 34 kg / 3-4 tablete dnevno.

 

Pakiranje: 60 tablet

 

Shranjevanje: hraniti v suhem prostoru. Ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi. Po uporabi dobro zaprite.

 

Opozorila: samo za uporabo samo pri živalih. Hraniti izven dosega otrok in živali. V primeru prevelikega odmerka se takoj posvetujte z veterinarjem. Varnost uporabe pri brejih psičkah oz. psičkah, mišljenih za vzrejo ni bila dokazana. Če se stanje živali poslabša ali ne izboljša, prenehajte z uporabo in se posvetujte z veterinarjem. Sveža pitna voda naj bo živali vedno na voljo. Izdelek je namenjen občasnemu dopolnilnemu prehranjevanju in ni namenjen zdravljenju ali ublažitvi katerega koli bolezenskega stanja.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__