Čistilo za dvorišče YARD CLEAN 3,8 l

Urine Off
RAZPRODAJA -50%
  • Opis
  • Več podrobnosti

Koncentrat za odstranjevanje neprijetnih vonjav na dvoriščih

  • Koncentrat 20:1
  • Revolucionaren, okolju prijazen pristop k učinkovitemu odstranjevanju neprijetnih vonjav na dvorišču.
  • Učinkuje na vse vrste neprijetnih vonjav organskega izvora.
  • Uporablja se lahko na poroznih in neporoznih površinah.
  • Zaradi odlične topnosti v vodi se lahko meša z drugimi vodotopnimi kemikalijami, ki se uporabljajo na dvoriščih.

Sestavine: Voda, ne-ionske površinsko aktivne snovi, natrijev ksilen sulfonat, koncentrirane dišave.

 

Yard Clean čistilo za dvorišče je revolucionaren, okolju prijazen pristop k učinkovitemu odstranjevanju neprijetnih vonjav na dvorišču, ki nastanejo zaradi hišnih živali, smeti in drugih onesnaževalcev. Yard Clean je nestrupen in varen za uporabo v okolju, kjer se zadržujejo ljudje in živali. Učinkuje na vse vrste neprijetnih vonjav organskega izvora. Zaradi odlične topnosti v vodi se lahko Yard Clean meša z drugimi kemikalijami, kot so detergenti in druge kemikalije, ki se uporabljajo na dvoriščih. Uporablja se lahko na poroznih  in neporoznih površinah.

 

Splošna navodila: Plastenko dobro pretresite pred uporabo. Redčite v razmerju 1:20 (1 del čistila Yard Clean v 20 delih vode). V primeru zelo močnega ali vztrajnega neprijetnega vonja, lahko povečate delež čistila v raztopini.

 

OPOZORILO: SHRANJUJTE IZVEN DOSEGA OTROK. NE NANAŠAJTE NEPOSREDNO NA ŽIVALI ALI LJUDI. PO UPORABI SI UMIJTE ROKE. ŽIVALIM JE POTREBNO PREPREČITI DOSTOP DO POVRŠIN OBDELANIH S ČISTILOM, DOKLER SE TE POVRŠINE NE POSUŠIJO. Ne uporabljajte kot osvežilec za zrak. Pri uporabi se izogibajte prekomernemu vdihavanju. Izogibajte se direktnemu stiku z očmi, kožo in odprtimi ranami. Hraniti v hladnih, suhih prostorih. Priporoča se uporaba rokavic in zaščitnih očal.

 

PRVA POMOČ Kožo, ki je prišla v stik s čistilom, dobro sperite z milom in vodo. Če pride v stik z očmi, spirajte s tekočo vodo 15 minut. Če simptomi ostanejo, poiščite pomoč pri zdravniku. Ob zaužitju sprožite bruhanje. Poiščite pomoč pri zdravniku. Pri uporabi je potrebno zagotoviti zadostno zračenje. Če se pokažejo simptomi prekomerne izpostavljenosti, se umaknite na svež zrak. Posvetujte se z zdravnikom.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__