Zeleni prašek DORWEST

Dorwest
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Uravnotežena mešanica zeleno-listnatih raslin za pse in mačke

Dopolnilna krmna mešanica za pse in mačke na enostaven način zagotovi vnos koristnih hranil iz zeleno- listnatih rastlin. Posamezne rastline so naravno bogate s klorofilom, vitaminom C, železom, kalcijem in magnezijem. Hiter proces sušenja na zraku ohrani visoko vsebnost hranilnih snovi v lahko prebavljivi obliki, zato je odličen dodatek ob hranjenju s surovo hrano. Zaradi svojih hladilnih lastnosti je priporočljiv tudi v primeru srbeče in vroče kože ter za vse, ki so nagnjeni k pregrevanju.

Izdelek vsebuje le uravnoteženo mešanico rastlin brez dodatkov, arom, barvil in konzervansov.

Priporočen dnevni odmerek:  
Majhni psi in mačke 1 merica
Srednje veliki psi 2 merici
Veliki psi 3 merice
Zelo veliki psi 4 merice

 

Dodamo dnevni prehrani z uporabo priložene merice (1 merica = 1/2 5 ml čajne žličke). Začnemo z manjšim odmerkom, ki ga postopno povečujemo do priporočenega dnevnega odmerka.

Izdelek se lahko uporablja ob kateremkoli režimu prehranjevanja ter v času brejosti in dojenja. Primerno od 8. tedna starosti dalje. Priporočeni čas jemanja je vsaj 4 tedne, po potrebi lahko za nedoločen čas.

Sestava: seznam posamičnih krmil – peteršilj v prahu (Petroselinum crispum) 40 %, špinača v prahu (Spinacia oleracea) 40 % in vodna kreša v prahu (Nasturtium officinale) 20 %.

Analitične sestavine in vsebnosti: beljakovine: 21,1 %, vlaknine 8,8 %, maščobe 1,7 %, pepel: 14,80 %, natrij <0.1 %.

Neto količina: 250 g (s priloženo merico).