Kapsule proti alergijam ITCH-EEZE

Verm-X
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Naravni prehranski dodatek proti srbečici

Itch Eeze  proti pasjim alergijam v obliki kapsul vsebujejo 100% čisto mešanico zelišč, ki pomagajo proti srbečici pri psih. Prah oz. kapsule so enostavne za uporabo, saj je vsako kapsulo mogoče enostavno potegniti narazen in posuti na mokro hrano ali pa vstaviti kapsulo v najljubši košček hrane vašega psa. Vsebuje pšenico brez glutena.

Itch Eeze kapsule za pse priporočamo za:

  • blaženje srbeče kože,
  • ohranjanje čistih ušes,
  • pri preprečevanju izpadanja dlak.

Sestava: cimet, česen, materina dušica, navadni komarček, plezajoča lakota, kopriva, rdeči brest, kvazija, kajenski poper, ehinaceja.

Navodila za doziranje:

Psa hranite 1-2 kapsuli skozi leto vsak dan in sicer potegnite kapsulo narazen in posujte na mokro hrano ali pa vstavite kapsulo v najljubši košček hrane vašega psa:

  • 1 kapsula na dan pri blažjih težavah,
  • 2 kapsuli na dan pri težjih težavah.

Pakiranje: 50g

Zadostuje za enega psa z blažjimi težavami za več kot 5 mesecev.

Poznani angleški holistični veterinar dr. Nick Thompson pravi, da je pojav alergij pri psih napačen obrambni mehanizem telesa pred zaznanim napadalcem. O uporabi zelišč za zdravljenje alergij pravi takole: ” Če vaše telo postane preobčutljivo na cvetni prah, se razvije seneni nahod, če je preobčutljivo na pšenico, se razvije intoleranca na gluten. Število alergij narašča tako pri ljudeh kot pri živalih. Uradna medicina za zadušitev imunskega odziva telesa ponuja 3 rešitve: antihistaminike, stereoide in kemoterapijska sredstva (ciklosporin oz. atopica). Ponujena sredstva so učinkovita toda imajo stranske učinke. Po drugi strani pa imamo naravna zelišča, ki nam ponujajo na tisoče različnih rešitev za reševanje teh zapletenih in uničujočih bolezni. Zelišča so varna, zelo učinkovita in lahko se jih uporablja poljubno dolgo. Zelišča so zgodovina medicine, toda menim da predstavljajo tudi njeno prihodnost”.

Ali lahko hranim psa z Itch Eeze kapsulami, če mu istočasno dajem še Verm-X?

Da. Vsekakor lahko dajete oba izdelka hkrati. Oba izdelka sta popolnoma naravne mešanice zelišč (različne) in se lahko uporabljata poljubno dolgo brez stranskih učinkov.

Moj pes je na veliki količini steroidov zaradi svojih alergij. Ali lahko zamenjam terapijo z Itch Eeze?

Ker je vsaka alergija in vsak pes zgodba zase, težko podamo enoznačen odgovor. Poznamo zgodbe, kjer smo imeli fantastične rezultate pri psih, kjer se je dolgoročna terapija s steroidi zamenjala z izdelkom Itch Eeze. V nekaterih primerih pa žal to ni bilo mogoče, vendar se je lahko zelo zmanjšal vnos steroidov in na takšen način obdržali velik nadzor nad alergijo.

Sorodni izdelki