Tablete za sklepe CANINA Canhydrox GAG

Canina
Od
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Tablete za pomoč pri težavah s sklepi, kostmi in veznim tkivom

Canhydrox GAG je namenjen za kakovostno preskrbo veznih tkiv, sklepov, kosti, tetiv, vezi, hrustancev in zob. Primeren je za mladiče, delovne, starejše pse večjih in težjih pasem, ali pri psih s težavami v sklepih.

Poleg ekstrakta školjk Canina Canhydrox GAG tablete za sklepe vsebujejo še hidroksiapatit, silicijev oksid in vitamin C, ki v kombinaciji optimalno delujejo na sklepe in okostje. Priporočamo ga tudi za hitrejše celjenje kosti pri zlomih, operacijah itd. Dikalcijev fosfat je organska snov, ki inducira razvoj kosti in se nehaja v kosteh (preko 50%) ter v zobeh (preko 90%). Dokazano podpira nastajanje kalusa, elastične trdnosti kosti, razvoj zdrave trdne zobne sklenine, oblikovanje ravnih okončin (ukrivljene noge na X ali na O, šibki sklepi), ob rednem dodajanju preprečuje osteoporozo in podpira zdravo izgradnjo okostja.

Ekstrakt gojenih školjk preskrbi vezno trkivo in sklepni hrustanec z glikosaminoglikani (izboljšanje funkcije elastičnosti sklepov). Vsebuje omega maščobne kisline, ki dokazano zavirajo vnetja in na ta način zmanjšujejo bolečine. Silicijeva kislina vpliva na trdnost veznih tkiv, vezi, tetiv in krempljev. Vitamin C krepi vezna tkiva in vpliva na moč zobnih dlesni. Vitamin E in selen ščitita celice in pomagata pri razgradnji škodljivih produtkov presnove (kot antioksidanta).

Sestavine: 30% dikalcijev fosfat, kvas, 10% moka iz mesa školjk (Perna canaliculus), moka morskih alg, magnezijev oksid

Analitske sestavine in vsebnosti: surovi pepel 35,2%, surovi proteini 20%, surova olja in maščobe 4,4%, vlaknine 1,1%m kalcij 8,6%, fosfor 3,7%, metionin 1,1%

Dodatki na kg: vitamin C 100.000mg, vitamin E 10.000mg, selen 12mg ( kot natrijev selenit)

Doziranje:

mladi psi od 8. tedna: preventivno 2 tableti na 10kg telesne mase do 15. meseca starosti/dan

v primeru deformiranih okončin: 4 tablete na 10kg telesne mase (največ 16tablet) vsaj 4 mesece, potem 2 tableti na 10kg

starejši psi: 4 tablete na 10kg telesne mase (največ 16 tablet)

aktivni psi: 2 tableti na 10kg telesne mase 2 tedna pred in po aktivni dobi

po zlomu kosti: 4 tablete na 10kg telesne mase

Navedenih količin ne smete prekoračiti.

Pakiranje:

200g (cca. 120 tablet)

600g (cca. 360 tablet)

Sorodni izdelki