Tablete proti klopom CANINA Canizeck Plus

Tablete proti klopom CANINA Canizeck Plus

Canina
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Tablete s sivim brškinom za zaščito psa pred klopi

Sivi brškin deluje repelentno na komarje in klope. Vzrok za tako delovanje so izredno visoke vrednosti polifenolov in smol ( poseben vonj in delovanje taninov). Znano je tudi, da so imunsko šibke živali bolj podvržene napadu klopov in drugih insektov.

CISTUS INCANIS syn. CRETICUS, sivi brškin izvira iz Mediterana. Zaradi visokih vsebnosti polifenolov kot tudi flavonoidov v listih ima ta rastlina visoko antioksidativno moč: sivi brškin lahko nase veže škodljive radikale in taki ščiti celice na visokem nivoju. Njegov antioksidativni potencial je trikrat večji kot ljudem bolj znan zeleni čaj. Poleg tega pa sivi brškin vsebuje tudi veliko eteričnih olj in smol. Sestavine v sivem brškinu lahko pomagajo pri težavah z želodcem, prebavo, kožo in dihali.

Preko antioksidativnih učinkov te super rastline se okrepi imunski sistem organizma. Vitamin C deluje s sivim brškinom v Canizeck Plus tabletah v sinergiji in daje novo energijo obrambi telesa. Hkrati Canizeck Plus vsebuje tudi neohesperidin, ki je pridobljen iz olupka španske grenke pomaranče, ki ščiti celice na molekularni ravni in lahko v celice prodre tudi na najbolj neprepustnih mestih.

Canina CANIZECK Plus tablete se uporabljajo kot dodatek prehrani vsak dan v sezoni klopov. Polno učinkovitost doseže po 3-5 tednih. Za izboljšanje imunskega sistema se uporablja 6 tednov.

Doziranje:

Do 5 kg telesne teže 1/4tablete

5-20kg telesne teže 1/2 tablete

20-40kg telesne teže 1 tableta

> 40kg telesne teže 1 in 1/2tablete

Pakiranje: 30 tablet

Sorodni izdelki