Sprej proti mrčesu CANINA Petvital Bio Insect Shocker

Canina
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Naravni sprej proti mrčesu v bivalnih prostorih

Canina Petvital Bio Insect Shocker – Prvo učinkovito biološko naravno sredstvo (sprej za okolico živali) za domače živali proti parazitom, njihovim ličinkam in jajčecem. Mrčes kot so bolhe, uši in klopi uniči že v nekaj urah.

– PETVITAL Bio Insect Shocker ne škodi živalim, ker je popolnoma neškodljiv tudi ob stalni uporabi

– ne pušča madežev

Sestavine: PETVITAL* Bio Insect Shocker je iz naravnih surovin kot so KOKOSOVO OLJE, KOKOSOVI ESTRI, REPIČNO OLJE, OLJE JOJOBE IN ETERIČNA OLJA.

Delovanje: Raztopina z učinkovinami pride v stik z mrčesom in ima dvojno delovanje:

1. Učinkovina prodre v mrčes skozi njegove dihalne odprtine in že v najkrajšem času izpodrine vodo (dehidracija) ter povzroči njihovo popolno izsušitev.

2. Obenem razgrajuje ogljikove člene hitina (oklep insektov), kar omogoči: povečanje efekta izsušitve in popoln razpad oklepa insektov.

Delovanje: (na jajčeca in ličinke) Podobno kot zgoraj, čeprav jajčeca in ličinke še nimajo hitina, učinkuje na beljakovine oz. ovojnice, da hidralizirajo in jim tako prepreči nadaljni razvoj (preobrazbo), da odmrejo.

Uporaba: Površine, kjer se lahko zadržuje mrčes, dobro poškropite iz razdalje cca. 30cm še posebno ležišča in mesta, kjer se živali zadržujejo.

Pakiranje: 250 ml