Mini priboljški raca KWEEOO

Kweeoo
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Priboljški za trening z račjim mesom

Kweeoo mini raca je:

  • Vir beljakovin – psi potrebujejo vir živalskih beljakovin v svoji prehrani in raca se uvršča med najboljše. Raca je pust vir beljakovin z nizko vsebnostjo nasičenih maščob – kot nalašč za pse na dieti.
  • Vir aminokislin – raca je popolna beljakovina in odličen vir aminokislin. Raca ima še posebej veliko lizina in levcina, ki sta odlična za zniževanje holesterola in izgradnjo zdravih kosti in mišic.
  • Visoka vsebnost maščobnih kislin – poleg tega, da je raca odličen vir aminokislin, vsebuje tudi veliko maščobnih kislin omega-3 in omega-6. Raca je dobra alternativa maščobnih kislin, če vaš pes ne prenese ribe. To je zato, ker ima raca veliko polinenasičenih maščob, ki so pogost vir maščobnih kislin v ribah, rastlinskih oljih in oreščkih.

V naši trgovini se zavzemamo za zagotavljanje najkakovostnejših priboljškov za pse. Zato naše sestavine pridobivamo od zaupanja vrednih dobaviteljev in zagotavljamo, da naši izdelki ne vsebujejo nobenih škodljivih dodatkov ali kemikalij. Zakaj torej ne bi svojemu kosmatemu prijatelju danes privoščili slastnega in hranljivega priboljška?

To pakiranje vsebuje 100g slastnih priboljškov za vašega kosmatinca.

Sestava: Raca (brez drobovine) 98%, jabolčne vlaknine

Analitska sestava: beljakovine 53,3%, maščobe 29,8%, pepel 4,9%, vlaga 6,5%, vlaknine 5%

Pes naj ima ob hranjenju na voljo vedno dovolj sveže vode.