Energijska tablica za pse Kronch Pemmikan

Henne Pet Food
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Energijska tablica za pse z maščobami, beljakovinami in glukozo

Vsebuje bistvene maščobe, beljakovine in glukozo, ki psom zagotavlja takojšen vir energije. Uspešno se je izkazal tudi pri preprečevanju hipoglikemije pri psih, ki so delali v ekstremnih pogojih.

S pomočjo Kronch pemmikan energijske tablice lahko psu z malo količino hrane zagotovite veliko energije, ne da bi mu preobremenili želodec. Dobro se je izkazal tudi pri psih, ki so okrevali po operacijah in boleznih in imajo slab apetit. Uporabimo ga lahko tudi za samice po kotitvi.

Kronch Pemmikan je primeren za lovske pse, tekmovalne pse in pse čuvaje. Vašega psa napolni z energijo in mu omogoča, da deluje na konstantni visoki ravni, še posebej v mrzlih zimskih mesecih.

Energijska tablica za pse Kronch Pemmikan, da energijo približno pol ure po zaužitju, maksimalno raven pa doseže po uri in pol. Pri večjih celodnevnih naporih tako planirajte manjše količine skozi cel dan, da psu zagotovite dovolj energije.

Kronch Pemmikan je primeren za breje samice, ki proizvajajo premalo mleka, saj lahko pripomore k večji proizvodnji mleka in odpravi potrebo po dohranjevanju iz stekleničke. Preprečuje tudi hujšanje doječih psic.

Doziranje:

  • doječe samice: pol koščka do 4x 50g /dan odvisno od pasme psice in velikosti ter števila mladičev.
  • zelo aktivni delovni psi – od 100-200g/dan za vlečne pse, policijske pse, pse čuvaje, lovske in razstavne pse. Količino razdelite na 3 dnevne obroke. Količnin ne povečujte, saj lahko prevelika količina povzroči mehko blato. Količino vedno prilagodite pasmi oz. velikosti psa in njegovi aktivnosti.

Kronch pemmikan je bil razvit v sodelovanju s Siriusovo patruljo na Grenlandiji, kjer so potrebovali kompakten vir energije za hranjenje vlečnih psov. Sedaj pa se že leta uspešno uporablja pri tekmovalnih psih v različnih kinoloških disciplinah : canicross, agility, flyball itd.

Sestava: svinjska mast, rastlinska maščoba, ribja moka, dekstroza, koruza, ječmen, pivski kvas in česen. Kronch pemmikan vsebuje 24% beljakovin in 59% maščob.

Analiza sestavin na 100g: Surove beljakovine 24g, surove maščobe 59g, vlaknine 0,5g, pepel 6,8g, vlaga 4,1g

Dodatki na 100g: kalcij 1,5g, natrij 0,3g, fosfor 1,0g, magnezij 0,2g, kalij 0,5g, železo 0,1mg, cink 22,5mg, baker 1,0mg, mangan 6,7mg, jod 0,5mg, kobalt 0,0mg, selen 0,8mg

Pakiranje: 400g