Prašek proti bolham in klopom VERM-X

Verm-X
NOVO!
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Naravna zelišča v prahu proti bolham in klopom

Verm-X® prašek proti bolham in klopom je izdelan iz 100 % naravnih aktivnih sestavin in vsebuje koncentrirano formulo, ki naravno odganja bolhe in klope. Če boste majhno količino dodali dnevni krmi vašega psa, boste pomagali pri vzpostavljanju njegove naravne obrambe pred neželenimi obiskovalci, hkrati pa boste pripomogli k boljšemu stanju kože in dlake.

Verm-X® prašek proti bolham in klopom je izdelan iz popolnoma naravnih sestavin in ne vsebuje nobenih kemičnih insekticidov. Odobren je s strani veterinarja in je popolnoma varen za vašega psa in vaš dom. V nasprotju z nekaterimi farmacevtskimi izdelki med uporabo Verm-X® praška ni treba izogibati stiku s psom.

Edinstvena mešanica mletega zeliščnega prahu je zelo okusna in jo je enostavno vmešati v dnevno krmo vašega psa.

Kot vedno VERM-X skrbi da so njegove sestavine trajnostno pridelane in etično pridobljene. Ta izdelek, naravno učinkovit repelent, je primeren za vse pse, vključno z mladiči od četrtega meseca starosti in tistimi z občutljivim želodcem.

Sestavine: meta, ingver, grško seno, list neem, melisa, česen.

Navodila za uporabo:

  • Manjši psi do 10 kg – 1 x žlička
  • Srednje veliki psi 11-25 kg – 1 x velika žlica
  • Veliki psi 25 kg in več – 1 do 2 velike žlice

Vključena merilna merica. To pakiranje zadostuje do pet mesecev uporabe za manjšega psa.

Kot številni popolnoma naravni izdelki tudi Verm-X® prašek proti bolham in klopom spodbuja vašega hišnega ljubljenčka k vzpostavitvi lastne naravne obrambe pred bolhami in klopi.

Svetujemo, da začnete psa hraniti s praškom Verm-X® Flea & Tick najmanj šest tednov pred začetkom sezone bolh in klopov.

Ta izdelek ni primeren za breje in doječe psice.

Pakiranje: 70g