Prašek za sklepe CORTAFLEX

Equine America
    Rok dobave:Na voljo po naročilu
Dodaj v košarico
  • Opis

Glukozamin, hondroitin in hialuronska kislina za pse

Glukozamin in hondroitin za pse Cortaflex vsebuje sestavine najvišje kakovosti, ki so sestavljene v optimalno dozirani formuli za najboljšo podporo mobilnosti in udobju vašega psa.

Cortaflex prašek je sestavljen iz glukozamina, hondroitina in hialuronske kisline za sklepno strukturo in mazanje, vključuje pa tudi edinstven in visoko specializiran kolagen tipa II (b-2Cool®). Kolagen tipa II (b-2Cool®) deluje na način, da prikliče inteligentni imunski mehanizem, ki preprečuje razgradnjo vezivnega tkiva. Opisani princip delovanja b-2Cool® potrjujejo 3 znanstvene študije.

Glukozamin in hondroitin za pse Cortaflex- ultimativna podpora sklepom ter protibolečinsko in protivnetno delovanje.

Vsebuje tudi vitamin C in mangan, ki delujeta kot kofaktorja za razvoj strukturnih tkiv, kar dodatno deluje kot antioksidant, da pomiri draženje.

Za pse z največjimi obremenitvami in starejše pse je še posebej pomembna vsakodnevna mobilnost. Bodite prepričani, da je Cortaflex v obliki praška najboljši zaveznik sklepov vašega psa saj:

  • vsebuje tudi AquaLOX® Bosvelijo- ki je priznana kot najbolj zmogljiva in učinkovita rastlina za umiritev bolečih in vnetih sklepov,
  • delovanje bosvelije je podprto s številnimi znanstvenimi preskusi,
  • AquaLOX® bosvelija vsebuje izjemno visoko raven AKBA (Alpha keto Boswellic Acid), ki je ključna sestavina poznana po svojih neverjetnih rezultatih.

NAVODILA ZA HRANJENJE:

mali psi (<20kg): dodajte 1,5 g praška v hrano in dobro premešajte (zaloga za 60 dni) veliki psi (> 20 kg): dodajte 3 g praška v hrano in dobro premešajte (30-dnevna oskrba)

Prehranski dodatek za vzdrževanje zdravih sklepov za delovno bolj obremenjene pse, kot del uravnotežene prehrane.

Nutritivne informacije (za 1,5g ): glukozamin komplex (glukozamin, hondroitin in hijaluronska kislina) 400mg, bosvelija 20mg, vitamin C 20mg, kolagen (native tipa 2- (b-2Cool) 10mg, mangan 1mg.

Sestava: maltodextrin, glukozamin komplex (glukozamin, hondroitin in hijaluronska kislina), kolagen.

Dodatki: senzorični dodatki- 2b Boswellia izvleček (13,3g), nutritivni dodatki 3a300 askorbinska kislina (13,3g), 3b504 mangan kot manganov kelat iz hidrata aminokislin (700mg).

Analitske sestavine: beljakovine < 5%, olja < 1%, pepel 1.4%, vlakna <1%, vlaga 1.3%.

Hraniti izven dosega otrok. Vsebino hranite na hladnem in suhem mestu zunaj dosega sončnih žarkov. Samo za živali.

Pakiranje: 90 g

Sorodni izdelki