Pladenj za počasno hranjenje SODAPUP etray Frog

Sodapup
NOVO!
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Pladenj za daljšo zaposlitev psa

Razmišljate o boljšem obogatitvenem okolju vašega psa? Etray žaba spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje, vam daje mir, vašemu psu pa miren želodec. Posoda vodna žaba združuje prednosti podstavkov za lizanje s prednostmi skled za počasno hranjenje.

OBOGATITEV: Posoda vodna žaba spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popolna za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

PREDNOSTI: Posoda je popolna za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem naredili nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih predelih tega dizajna. Globina posode je idealna za serviranje surovih obrokov. Etray lahko uporabite za prigrizke ali za obroke. Zasnova vodne žabe ima različne višine in globine, ki posnemajo bolj naravne pogoje prehranjevanja in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vašiega psa po iskanju hrane. Idealno za pse s krajšimi gobci, ki imajo težave z globljimi počasnimi posodami za hranjenje. Zasnova etray je zasnovana s plitkimi predeli, ki jih lahko dosežejo tudi psi, ki jim ostale globoke posode predstavljajo ovire in frustracije.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba etrayja pomaga vašega psa zabavati, zmanjša ločitveno tesnobo, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom,

PREDLOGI ZA ZDRAVLJENJE Arašidovo maslo, mokra hrana, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Med uporabo te posode za obogatitev nadzorujte svojega ljubljenčka. Če se posoda oškoduje, jo takoj odstranite.

Posodo lahko uporabi v mikrovalovki in zamrzovalniku.

Čiščenje: pranje v pomivalnem stroju v zgornji košari ali ročno pranje s toplo vodo in detergentom.

Velikost: 20*20cm

Sorodni izdelki