Posoda za počasno hranjenje SODAPUP eBowl Honeycomb

Sodapup
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Posoda za daljšo zaposlitev psa

Raziskave kažejo, da je večina skled za počasno hranjenje neučinkovitih pri upočasnjevanju prehranjevanja vašega psa. eBowl posoda je zasnovana tako, da poveča izziv za vašega psa.

Segmentirana zasnova posode eBowl je težja od drugih skled za počasno podajanje in spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje. Ta oblika ima tudi segmente različnih velikosti, ki vam omogočajo, da v različne razdelke postavite različne vrste hrane.

OBOGATITEV: eBowl spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popoln za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

PREDNOSTI: eBowl je kot nalašč za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem naredili nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih razdelkih dizajna. Globina eBowl je idealna za serviranje surovih obrokov. Zasnova eBowl ima različne višine in globine ter velikosti odprtin, ki posnemajo bolj naravne pogoje prehranjevanja in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Honeycomb eBowl pomaga zabavati vašega psa, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eBowl. Če se eBowl poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Vzdrževanje: Posodo lahko perete v pomivalnem stroju, v zgornji košari ali ročno s toplo vodo.

Posoda je varna za uporabo tudi v mikrovalovki in zamrzovalniku.

Velikost: premer cca 20 cm, višina cca 5 cm

Sorodni izdelki