Pladenj za počasno hranjenje SODAPUP eTray Waiting Dogs

Sodapup
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Pladenj za daljšo zaposlitev psa

Razmišljate o boljšem obogatitvenem okolju vašega psa? eTray Waiting Dogs spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje, vam daje mir, vašemu psu pa miren želodec. Posoda Waiting Dogs združuje prednosti podstavkov za lizanje s prednostmi skled za počasno hranjenje.

Waiting Dogs je popolna za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem povzročila nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih komorah dizajna. Globina Waiting Dogs je idealna za serviranje surovih obrokov. Waiting Dogs se lahko uporablja za prigrizke ali za obroke. Zasnova Waiting Dogs ima različne višine in globine, ki posnemajo bolj naravne prehranjevalne pogoje in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane. Idealno za pse s kratkim gobcem, ki imajo težave z globljimi počasnimi posodami za hranjenje.

Waiting Dogs je zasnovana za plitvo počasno podajanje, tako da omogoča počasnejše prehranjevanje, ne da bi bila za nekatere pasme nemogoča za uporabo.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Waiting Dogs eTray pomaga vašemu psu zabavati, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom,

PREDLOGI ZA SERVIRANJE: Arašidovo maslo, mokra hrana za pse, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški, navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eTray. Če se eTray poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Posodo lahko uporabi v mikrovalovki in zamrzovalniku.

Čiščenje: pranje v pomivalnem stroju v zgornji košari ali ročno pranje s toplo vodo in detergentom.

Velikost: 20 x 20 cm, globina do 2,5 cm

Sorodni izdelki