Grelni pulover za psa HURTTA Warming Midlayer EKO

Hurtta
  Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
 • Opis
 • Več

Topel pasji pulover iz flisa za mrzlo suho vreme

Vseh velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Hurtta Midlayer pulover je udoben in mehek pasji pulover, odlična izbira v mrzlem in zimskem vremenu. Zaradi dodane edinstvene podloge iz folije, ki jo dobro poznamo že pri modelu Hurtta Extreme Warmer, je ta pulover izredno topel in udoben. Odprtine za sprednje tačke so široke, da je oblačenje izredno enostavno hkrati pa gibanje psa ni popolnoma nič ovirano.

Pulover bodo cenili tudi lastniki športnih in zelo aktivnih psov, saj bo ta Hurtta midlayer pulover poskrbel, da bodo mišice tople tudi med čakanjem na trening agilitya, poslušnosti ali čakanjem na tekmi. Dodatno ogrevanje je izrednega pomena tudi za starejše pse, saj zmanjša bolečine v sklepih in olajša gibanje.

Zunanje tkanina Hurtta midlayer puloverja je izdelana iz mehkega, recikliranega eko flisa. Notranja plast ima podlogo iz grelne folije, ki se je že izkazala za zelo priljubljen in učinkovit material. Podloga iz folije aktivno odbija toploto pasjega telesa nazaj v mišice, zaradi česar deluje kot neke vrste grelec. Mehki materiali skoraj ne šumijo, zaradi česar je pulover primeren tudi za pse, ki so občutljivi na zvoke. Odlična izbira je tudi kot prvo oblačilo za mladičke oz. odraščajoče pse.

Prednosti plasti iz grelne folije:

 • aktivira krvni obtok
 • odbija telesno toploto nazaj v mišice
 • mehek material, ki ne šumi

Brez zadrg ali zaponk Hurtta midlayer pulover omogoča hitro in enostavno oblačenje. Ima enostavno nastavljivost vratnega izreza, ovratnika, pasu in dolžine hrbta. Njegovo tesno prileganje je popolno, ko se odločimo za več plasti (čez damo npr. dežni plašč), posebej oblikovane odprtine za prednje tačke pa ne bodo omejevale naravne gibanja psa, ne glede na to kako aktiven je.

Hurtta midlayer pulover :

 • nudi dodatno toploto pod dežnim plaščem ali pa se nosi samostojno
 • hitro in enostavno oblačenje brez zadrg in zaponk
 • nastavljiv vratni obseg, ovratnik, pas in dolžina hrbta
 • mehek, vzdržljiv recikliran EKO material

Navodila za vzdrževanje:

Perite v stroju pri 40º C na programu za občutljive tkanine. Ne uporabljaje mehčalca. Ne uporabljajte belila. Posušite na zraku. Ne likajte. Ni dovoljeno kemično čiščenje.