Posoda za počasno hranjenje LickiMat Yoggie Pot

LickiMat
NOVO!
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Posoda za daljšo zaposlitev psa

Vseh barv nimamo vedno na zalogi. Če vam ne bomo mogli dobaviti izdelka v barvi po vaši izbiri, vas bomo obvestili o možnih alternativah.

Ali vaš pes hitro poje hrano in nato ostane lačen in zdolgočasen? Ali se mu zdi, da je vsakdanje hranjenje preprosto rutina brez veselja? Potem je LICKIMAT Yoggie Pot prava izbira za vas in vašega ljubljenčka!

LICKIMAT Yoggie Pot je inovativna posoda za pse, ki bo spremenila način, kako vaš pes uživa v svoji hrani. Ta trpežna gumijasta posoda je zasnovana tako, da omogoča počasno hranjenje in obenem poskrbi za zabavo ter obogati vsakdan vašega psa.

Z LICKIMAT Yoggie Pot boste lahko preprečili, da bi vaš pes hrano požrl v nekaj sekundah. Posoda ima posebne vzorce, ki omogočajo, da pes hrano liže in počasi uživa v njej. To bo pripomoglo k boljši prebavi in zmanjšalo možnost prenajedanja, kar je še posebej pomembno za pse, ki imajo težave s prekomerno telesno težo.

Poleg tega pa LICKIMAT Yoggie Pot poskrbi tudi za zabavo vašega psa. V posodo lahko dodate različne vrste hrane, priboljške, jogurt ali namočene brikete. Vaš pes se bo moral potruditi, da bo hrano dobil iz posode, kar bo zagotovo poskrbelo za nekaj dodatne zabave in stimulacije.

LICKIMAT Yoggie Pot je idealna rešitev tudi za pse, ki trpijo za tesnobo ali se dolgočasijo. S počasnim hranjenjem in zabavo, ki jo ponuja ta posoda, boste lahko zmanjšali njihovo stresno stanje in jim pomagali, da se počutijo bolj sproščene in zadovoljne.

Yoggie Pot je primeren za vse pasme in velikosti psov. LickiMat Yoggie Pot so uspešno uporabljale pasme od čivav do nemških dog: labradorci, zlati prinašalci, nemški ovčarji, korgiji, terierji, kavalirji, pudlji, irski volčji hrti in drugi.

Primeren za pranje v pomivalnem stroju, uporabo v zamrzovalniku in mikrovalovni pečici. Brez BPA, PVC, ftalatov, silikona ali TPE plastike. Ta posodica LickiMat je izdelana iz naravnega kavčuka na rastlinski osnovi, zato jo je mogoče 100 % reciklirati in je okolju prijazna.

Velikost: 9,5 cm širok in 9,0 cm visok.

Opozorilo: Prosimo, da svojega psa med igro nadzirate, še posebej, če imate mladička. Ta LickiMat NI igrača za žvečenje.

Sorodni izdelki