Pasji album DOGO

Dogo
NOVO!
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Album za fotografije in druge pasje spomine

Pasji album ni še en album, ampak je album, dnevnik, beležka in vodnik v enem. Je unikaten izdelek za ohranjanje spominov. Je elegantnega izgleda in ima skrbno premišljene iztočnice za izpolnjevanje, a hkrati dovolj prostora, da z vsakim vašim zapisom in fotografijo nastane popolnoma personaliziran in unikaten.

Ustvarjen je bil z mislijo, da vanj shranite najljubše trenutke v obliki fotografij, prav tako pa ima prostor za pisanje dnevnika in beleženje vseh občutkov, ki jih doživljate skupaj s psom.

Album je narejen za vse, ki imate mladička, najstnika, odraslega psa ali pa že seniorčka.

V kateremkoli življenjskem obdobju se trenutno nahaja vaš pes, bo s pasjim albumom ohranjanje spominov postalo brezčasno, saj je album oblikovan tako, da vanj zabeležite vse trenutke, od prvega do zadnjega, in bo ustregel vsem vašim potrebam.

Ker si prav vsak kuža zasluži dobiti svojo zgodbo, je album premišljeno zasnovan in oblikovan tako, da se lahko vanj shrani 70+ fotografij, prav tako pa ima prostor za pisanje spominov na skoraj 100 straneh.

Vsebina albuma DOGO je razdeljena na poglavja; Dobrodošel na svet, Rastem, V pasji šoli in 10 top trening nasvetov za zabaven in aktiven trening, Prvič (…na morju, v planinah, v varstvu, obisk božička …), Moje najljubše (…hrana, igra, dejavnosti in aktivnosti, odtis tačke,…), Ideje za vaje, trikce in zabavne dejavnosti, Krajši in daljši izleti, Veterinarski pregledi, Rojstni dnevi, Zapiski in fotografije.

  • Format albuma je ležeč, dimenzij 210 mm x 148 mm (A5 format).
  • kvaliteten 170-gramski brezlesni papir, na katerega se lepo piše in lepi z lepilom
  • ali lepilnim trakom
  • možnost vstavitve 70+ fotografij klasičnih dimenzij (10×15 cm, 11×17 cm, 13×18 cm, 9×13 cm) in tudi ostalih (9×9 cm, 10×10 cm, 13×13 cm …).
  • Strani vsebujejo prostor za zapiske vtisov, aktivnosti, zanimivosti, praznovanj, crkljanja…