Mini priboljški losos KWEEOO

Kweeoo
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Priboljški za trening z lososom

Losos je odličen vir omega-3 maščobnih kislin, ki podpirajo imunski sistem, lahko zmanjšajo vnetje in poskrbijo, da je dlaka vašega psa videti sijoča ​​in zdrava. Poleg nekaterih drugih vrst rib je tudi losos dober vir beljakovin. Pravzaprav je losos pogosta sestavina visokokakovostne pasje hrane. Če je vaš pes alergičen na bolj običajne vire beljakovin, kot je piščanec, je lahko losos dobra alternativa.

Kweeoo mini losos je:

  • Poln beljakovin – v povprečju losos vsebuje 22-25 g/100 g visokokakovostnih beljakovin, kar je primerljivo z drugimi visoko beljakovinskimi živili, kot sta perutnina in govedina. Vsebuje pa tudi veliko manj skupne maščobe kot drugi viri beljakovin, le 13 g/100 g maščobe. Zaradi tega je losos odlična sestavina za hujšanje in vzdrževanje telesne teže.
  • Popoln za izbirčne jedce – če imate težave z izbirčnim jedcem, je lahko rešitev za vas priboljšek z lososom.
  • Zelo prebavljiv – prebavljivost je delež zaužite hrane, ki se razgradi v prebavnem traktu in absorbira v telo. Losos je ena tistih sestavin, ki jih psi zelo enostavno razgradijo in prebavijo, še posebej, ko gre za beljakovine.

V naši trgovini se zavzemamo za zagotavljanje najkakovostnejših priboljškov za pse. Zato naše sestavine pridobivamo od zaupanja vrednih dobaviteljev in zagotavljamo, da naši izdelki ne vsebujejo nobenih škodljivih dodatkov ali kemikalij. Zakaj torej ne bi svojemu kosmatemu prijatelju danes privoščili slastnega in hranljivega priboljška?

To pakiranje vsebuje 100g slastnih priboljškov za vašega kosmatinca.

Sestavine: na zraku sušen losos 84%, laneno seme 8%, krompir 2%, jabolčne vlaknine 1,5%, morska sol 0,5%

Analitska sestava: beljakovine 37,9%, maščobe 23,6%, pepel 4,8%, vlaga 4,8%, vlaknine 1,5%

Pes naj ima ob hranjenju na voljo vedno dovolj sveže vode.

Sorodni izdelki