Grelni plašč - overall HURTTA Body Warmer

Hurtta
Od
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Oblačilo, ki pokrije in ogreje celo telo

Vseh velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Body warmer je oblikovan za vzdrževanje toplote v mišicah vašega psa, med aktivnostjo v mrzlem vremenu. Material, ki se uporablja v športnih oblačilih, odbija telesno toploto nazaj in s tem ogreva mišice pred in po treningu. Z vračanjem toplote telesu, stimulira krvni obtok in preprečuje poškodbe pri rekreaciji ali športu.

Narejen iz mehkega ter raztegljivega materiala, z gladko notranjostjo, ki ne vozlja pasje dlake, je udoben sopotnik vašega psa v zimskih dneh. Še posebno cenili ga bodo kratkodlaki psi ter psi brez podlanke. Priporoča pa se tudi za starejše pse.

Zaradi njegove tanke zasnove ga lahko uporabite tudi pod dežnim plaščem ali overallom. Plašč ščiti vse pomembne mišične skupine, kot tudi vrat in občutljivi abdominalni predel. Pester nabor velikosti omogoča izbiro velikosti, ki bo vašemu psu omogočala nemoteno gibanje med tekom in igro. Zračen in mehak material pa omogoča odvajanje odvečne toplote, tako da je v plašču psu vedno udobno toplo. Med šive pa so všiti tudi odsevniki, ki skrbijo za varnost vašega psa v mraku.

Velikosti plaščka ne določajte glede na plaščke drugih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere! Velikost plaščka določimo tako, da izmerimo dolžino hrbta od lopatic sprednjih tac - vihra (ne od ovratnice) do baze repa.