Dodatek k prehrani POOCH & MUTT Mobile Bones 200g

Pooch & Mutt
  • Opis
  • Več podrobnosti

Naravno prehransko dopolnilo za pse, za zdrave sklepe, boljšo gibljivost in za izgradnjo močnih kosti

  • skrbi za udobje in gibljivost sklepov
  • skrbi za razvoj močnih kosti
  • glukozamin + 15 močnih aktivnih sestavin
  • brez stranskih učinkov
  • odlično dopolnilo za delovne in tekmovalne pse, pse po poškodbah in starejše pse

 

Kot vsi naši izdelki je tudi Mobile Bones izdelan brez gensko spremenjenih organizmov v UFAS odobrenem obratu in pakiran v 100% biorazgradljivo embalažo.

Mobile Bones NE vsebuje kondroitina, ki je pogosto pridobljen iz morskih psov in piščancev baterijske reje.

 

Sestava: Kuhan koruzni zdrob, alfalfa, koruzni gluten, ovsena moka, pivski kvas, kalcijev karbonat, mešanica Omega 3 in 6 maščobnih kislin, natrijev fosfat, natrijev klorid, glukozamin HCl, MSM, olje semen dvoletnega svetlina, vitamin E, izvleček Yucce Shidigere, lizin hidroklorid, manganov kelat amino kisline, tokoferoli, naravni okusi, vitamin C monofosfat, sepiolit, niacin, natrijev selenit dodatek, ekstrakt grozdnih pečk, biotin, tiamin mononitrat, piridoksin hidroklorid, ekstrakt citrusov

 

Analitske sestava: beljakovine min. 18%, maščobe min. 5%, vlaknine max. 8,4%, vlaga max. 10%, pepel 10%

 

Doziranje:

Majhni psi (1-10kg) 1 čajna žlička /dan - zadošča za +2 meseca

Srednji psi (11-25kg) 2 čajni žlički /dan - zadošča za +1 mesec

Veliki psi (26-50kg) 3 čajne žličke /dan - zadošča za +3 tedne

Zelo veliki psi (+50kg) 4 čajne žličke /dan zadošča za 2 tedna

Glukozamin (HCL): Glukozamin je bistvenega pomena za presnovo hrustanca in obnovo vezivnega tkiva v in okoli sklepa. Potreben je za tvorbo sinovialne tekočine, ki v sklepih deluje kot mazivo in oskrbuje sklepe z gradniki, ki so potrebni za popravilo škode, ki jih povzročijo procesi staranja, obrabe in poškodbe.

 

MSM (methyl sulphonyl-methane): Mobile Bones izkoristi močno sinergijo delovanja med glukozaminom in MSM-jem. Naš organski, biodostopni MSM zagotavlja gradnike za beljakovine ključne za kite in ravoj vezi. Njegove beljakovine so ključni gradnik v oblikovanju hrustanca, lahko pomagajo pri regeneraciji mišic in spodbujo krvni obtok.

 

Omega 3&6: Mobile Bones ima pravilno razmerje Omega 3 in Omega 6 kislin, kot podporo za imunski sistem in za lovljenje prostih radikalov. Omega- 3 pridobimo iz enega najmočnejših naravnih virov, lanenega semena. Omega 3 je potreben za oblikovanje specifičnih prostoglandinov. Razmerje med Omega 6 in Omega 3 kislinami je pomembno za uravnavanje ravni prostoglandinov.

Omega- 6 v Mobile Bones ni pridobljen iz rib, temveč iz olja dvoletnega svetlina , ki je eno najmočnejših naravnih virov te posebne Omega kisline, potrebne za oblikovanje prostoglandinov, ki nadzorjujejo veliko funkcij v telesu, med drugim odziv na stres in poškodbe. Raziskovalci so dokazali da ima olje dvoletnega svetlina izjemne koristi za vzdrževanje zdravih sklepov.

 

Lovilci prostih radikalov: Vitamina C & E tvorita kombinacijo maščobo topnih in vodotopnih vitaminov, z antioksidativnimi učinki. Oba delujeta v sinergiji s pomembnimi encimi, kot je peroksidaza, ki lovi proste radikale. Vitamin C igra poglavitno vlogo pri izgradnji kolagena, ki igra glavno vlogo pri izgradnji sklepov.

 

Izvleček grozdnih pečk: bogat z riboflavonoidi in z visokim deležem antioksidantov, podpira imunski sistem in zagotavlja gibljivost sklepov.

 

Silicij: potreben za formacijo zdravih, močnih, težkih kosti. Ta bistvena sestavina pomaga pri uporabi kalcija in pogosto manjka v predelani hrani.

 

Selen: V optimalni organski obliki, ki jo pes lažje absorbira. Selen je pomemben antioksidant, ki pomaga vzdrževati strukturo sklepa in imunski odziv.

 

Manganov bioplex: Omogoča ključne encime za beljakovine

 

Vitamini B kompleksa: So bistvenega pomena za povečan vnos kisika in s tem krepitev mišic med vadbo oz. skrajšajo čas okrevanja.

 

Kalcij in fosfor: v pravilen razmeru zagotavljata dobro formacijo kosti

 

Yucca: že stoletja so jo uporablja indijanci, za zmanjšanje bolečin v sklepih, ne da bi poznali učinke saponinov, ki jih vsebuje. Naša Yucca je gojena in je iz obnovljivih virov.

 

Mint: vsebuje bioflavonoide, ki skrbijo za podporo sklepom.

 

Alfalfa: Dober vir kalcija in kvalitetnih esencialnih beljakovin, bistvenega pomena za izgradnjo vseh tkiv.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__