Dog lovers gold

Dog Lovers Gold - sestavine

Jagnječja mesna moka – primerna za prehrano ljudi. Najboljše kvalitete, visok vir beljakovin za idealno uravnoteženost aminokislin.

 

Piščančja mesna moka – primerna za prehrano ljudi. Iz piščanca dobimo malo pepela, je pa dober vir beljakovin in dobro prebavljiv.

 

Sveži losos – dober vir beljakovin in maščob, odličen vir naravne mešanice aminokislin.

 

Ribja mesna moka - dober vir beljakovin in maščobnih kislin. Bogat vir omega-3 maščobnih kislin.

 

Sveža jajca - primerna za prehrano ljudi. Jajca so enostavno prebavljiva sestavina z visokim virom beljakovin.

 

Rjavi riž – USDA odobren, bogat vir ogljikovih hidratov, beljakovin, vlaknin, maščob, vitaminov in mineralov. Posebej bogat z riboflavinom, kalcijem, fosforjem, železom in magnezijem.

 

Piščančje maščobe – odličen vir živalskih maščob. Naravno konzervirane z omega-6 maščobnimi kislinami. Ugodno vplivajo na zdravo kožo in dlako.

 

Lososovo Olje – pomaga pri vzdrževanju zdrave kože in sijoče dlake. Dober vir omega-3 in omega-6 maščobnih kislin.

 

Jabolka, Korenje, Grah – dober vir vlaknin, naravnih vitaminov in mineralov.

 

Pivski kvas – dober vir vitamina B, vsebuje tudi nekatere pomembne minerale.

 

Laneno seme – naraven vir Omega 3, 6 in 9 maščobnih kislin. Pomaga skrbeti za zdravo kožo in dlako, krepi imunski sistem. Vsebuje tudi vitamine, minerale in aminokisline.

 

Yucca schidigera – blagodejno vpliva pri problemih s kožo, preprečuje nastanek vnetij. Dokazano pozitivno deluje tudi pri kožnih spremembah.

 

Rožmarin – Močan naravni antioksidant, ki ohranja olja in maščobe, zelo učinkovit naravni konzervans, ki nadomešča umetne kemične konzervanse.

 

Kelatni minerali - Celoten kompleks vseh za psa pomembnih mineralov. Kelatni minerali so minerali pripeti na aminokisline kar omogoča VELIKO boljšo absorbcijo. Glede na univerzitetne raziskave in neodvisne študije je absorbcija keliranih mineralov za 300-500% boljša od nekeliranih.

 

Enterococcus Faecium - Mikroroganizmi znani kot probiotiki. Koristne bakterije, ki preprečujejo nastanek obolenj. Posebej učinkovite pri stresnih situacijah. Probiotiki hkrati organizem ščitijo tudi pred prebavnimi motnjami.

 

Vitamin complex - Celoten spekter za organizem pomembnih vitaminov, ki pomagajo ohranjati vašega psa zdravega in v dobri kondiciji.

 

Brusnice - Naravni antioksidant, ki ob rednem uživanju preprečujejo vnetja urinarnega trakta.

 

Alfalfa - Bogat naraven vir antioksidantov in encimov, ki krepi imunski sistem in znižuje raven holesterola.

 

Nazaj na Dog lovers gold >>>