Šampon s koloidnim srebrom PANTAYA

Pantaya
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Šampon za pse in mačke, ki imajo težave s kožo

Pantaya šampon s koloidnim srebrom je primeren za pse in mačke s pordelo, razdraženo, srbečo in občutljivo kožo. Koloidno srebro ima naravne antibakterijske, protiglivične, protivirusne in protivnetne lastnosti. Hvaležni bodo tudi vsi kosmatinčki z alergijami, preobčutljivostjo na zunanje dejavnike ter tisti, ki imajo težave z glivičnimi obolenji. Največjo učinkovitost dosežemo v kombinaciji s Pantaya negovalnim balzamom z nano koloidnim srebrom.

PH šampona je prilagojen potrebam psov in mačk.

Pantaya šampon s koloidnim srebrom je šampon visoke kakovosti.

Nežen in učinkovit Pantaya šampon z nano koloidnim srebrom smo razvili z namenom zagotoviti potrebam občutljive, srbeče, razdražene, pordele in problematične pasje ter mačje kože. Njegova edinstvena formula kožo istočasno nežno očisti in zaradi dodanega vitamina B5, tudi globinsko navlaži.

Dodano nano koloidno srebro ima naravne antibakterijske, protiglivične, protivirusne in protivnetne lastnosti, zato je šampon primeren tudi za vse kosmatinčke, ki imajo težave z glivicami, izpuščaji, prhljajem ali drugimi kožnimi obolenji.

Vitamin B5 globinsko prodre v kožo in jo globinsko vlaži. Stimulira celjenje kože pri ranah in spodbuja rast krovnih kožnih celic, istočasno pa ima na kožo protivnetni učinek.

Vitamin B5 tudi preprečuje poškodbo dlake ter izboljša njen lesk in sijaj.

Pri Pantayiskrbimo, da so vse sestavine in učinkovine čim bolj naravne. Zato smo v formulaciji uporabili predvsem naravne in organske sestavine.

Kot čistilni sredstvi smo uporabili povsem naravni sestavini: decil glukozid in kokomidopropil betain.

Decil glukozid je, za razliko od ostalih čistilnih sredstev, ki se običajno uporabljajo v pasjih in mačjih šamponih, naraven in biorazgradljiv. Narejen je iz glukoze in kokosovega olja, je zelo blag in primeren za občutljivo, suho in zrelo kožo.

Kokomidopropil betain je nežen surfaktant z dobrimi čistilnimi in penilnimi sposobnostmi. Pridobljen je iz kokosovega olja in odobren iz strani Ecocert standarda.

SESTAVINE: Voda, decil glukozid**, koloidno srebro, kokomidopropil betain**, Cosgard (Geogard 221), B vitamin, guar gum**, ksantum gum*, aroma limonske trave.

– ORGANIC

** – NATURAL

Pantaya šampon z nano koloidni srebrom je šampon visoke kakovosti.

NAVODILA: Pasji šampon dobro vmasirajte v mokro dlako in pustite učinkovati 5 minut. Dobro sperite. Da bo vaš kosmatinček čist in svež, priporočamo redno uporabo.

Najboljše rezultate boste dosegli, če boste za nego vašega kosmatinčka, vedno uporabili tako Pataya šampon kot tudi Pantaya balzam. Z uporabo Pantaya šampona in balzama bo imel vaš kosmatinček zdravo kožo ter sijočo dlako.

OPOZORILO: Za zunanjo uporabo. Izogibajte se stiku z očmi.

SHRANJEVANJE: Izdelek hranite v hladnem in temnem prostoru, proč od električnih naprav kot so hladilnik, televizija in mikrovalovna pečica.

Pakiranje: 300ml

Sorodni izdelki