Nahrbtnik za psa K9 Sport Sack Knavigate

K9 Sport Sack
NOVO!
    Rok dobave:
Dodaj v košarico
  • Opis

Nahrbtnik za prenašanje majhnega do srednje velikega psa

Vseh barv in velikosti ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Nahrbtnik za psa K9 Knavigate je kombinacija vseh najboljših lastnosti nahrbtnikov za pse K9 Sport Sack. Na voljo v najširšem razponu velikosti, XS-XL, in je primeren za majhne do velike pse. Vsaka velikost je opremljena z notranjim okvirjem in oblazinjenim bočnim pasom za udobno oporo psom in lastnikom vseh telesnih tipov. Knavigate je narejen za najbolj navdušene pustolovce in omogoča daljše, bolj naporne aktivnosti z vašim psom. Knavigate je primeren za pse od cca. 2 - 23 kg.

Lastnosti:

  • Velikosti od XS do XL
  • Ledveni pas z dobro regulacijo za vse postave
  • Žepi na bokih
  • Velik žep za shranjevanje pod nosilnim delom za psa
  • Pasovi, ki nudijo oporo psu

Vsi K9 Sport Sack nahrbtniki so razviti v sodelovanju s strokovnjaki za živali, veterinarji, trenerji psov in inženirji izdelkov za uporabo na prostem, da so ergonomski, varni in močni.

Velikost določite tako, da psu izmerite dolžino hrbta od ovratnice do korena repa in prsni obseg na najširšem delu. Za psa z večjim prsnim obsegom priporočamo izbiro večjega nahrbtnika; dolžino nahrbtnika lahko po potrebi prilagodite tako, da dno nahrbtnika napolnite z zloženo odejo ali brisačo.

XS

S

M

L

XL

XXL

Dolžina hrbta

25 – 33 cm

33 – 43 cm

43 – 51 cm

51 – 58 cm

58 – 66 cm

66 – 74 cm

Prsni obseg

do 45 cm

do 55 cm

do 60 cm

do 70 cm

do 85 cm

do 95 cm

Ta pasji nahrbtnik je odličen za mestne sprehode z mladički in starimi psi, za prevoze z javnim prometom in uporabo na kolesu.

O tem, kako pravilno spakirati psa v nahrbtnik, lahko preberete na našem blogu >>>