Mehurčki za igro MEATY BUBBLES

Meaty Bubbles
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Nestrupeni mehurčki za igro s hišnimi ljubljenčki

Naši nestrupeni Meaty Bubbles mehurčki za hišne ljubljenčke so prepojeni z bogatim in slastnim okusom, zaradi česar je igranje za vašega kosmatega prijatelja še bolj prijetno.Bogata aroma in okus bosta poskrbela, da bo vaš ljubljenček tekel, skakal in se igral kot še nikoli.

Narejeni iz varnih, popolnoma naravnih sestavin, ti mehurčki niso samo prijetni za hišne ljubljenčke, temveč tudi popolnoma varni za igro in celo lizanje. Zaradi njihove neustavljive arome in okusa so priljubljeni tako pri psih kot mačkah, vašemu ljubljenčku pa zagotavljajo interaktivno in zabavno izkušnjo.

Ne samo, da so ti mehurčki zabaven dodatek k igri, ampak tudi stimulirajo voh in okus vašega ljubljenčka ter ga spodbujajo, da je bolj aktiven in se ukvarja z okolico. Zakaj torej ne bi svojemu ljubljenčku privoščili edinstvene in razburljive igralne izkušnje z našimi nestrupenimi mehurčki?

Ti mehurčki so tudi veganom prijazni in nestrupeni, kar zagotavlja, da so varni za hišne ljubljenčke in ljudi. Ne glede na to, ali gre za igro ali samo za zabavo, bodo naši mehurčki vašim hišnim ljubljenčkom zagotovo zagotovili ure zabave!

Sestavine: Sodium Lauryl Ether sulphate (SLES), Cocamidopropyl betaine, voda, umetni okusi

Plastenke se 100% reciklirajo zato jih po uporabi odvrzite v koš za reciklažo odpadkov.

Pakiranje: 150ml