Zimski plašč HURTTA Extreme Warmer ZALOGA

Hurtta
Zadnji kosi
  • Opis
  • Več podrobnosti

Zimski plašč za ekstremne razmere

Extreme Warmer je oblikovan za izredno hladne razmere, ter daljšo izpostavljenost mrzlemu vremenu, na primer med treningom ali tekmovanji. S svojo vsestransko zaščito, bo nudil toploto vašemu psu tudi v najzahtevnejših pogojih.

 

Edinstvena podloga plaščka odbija toploto, ki jo oddaja telo, ter jo vrača. S tem stimulira krvni obtok, zaradi česar se mišice ne ohladijo tako hitro in s tem preprečuje poškodbe med aktivnostjo.

 

Vrhnji material je narejen iz vodoodbojnega ter zračnega sloja. Notranjost pa je podložena z gladkim poliestrom ki ne vozlja pasje dlake.

 

Poleg visokega ovratnika, ima plašč vdelano tudi kapuco, ki jo lahko vzdignete in zaščitite pasja ušesa ter glavo. Extreme warmer ščiti vse pomembne mišične skupine, kot tudi prsni koš ter glavo.

 

Mehak in rahlo raztegljiv material je prijeten za nošenje, ter omogoča popolno svobodo gibanja. Spodnji del plašča pokriva tudi abdominalni del, ki je še posebno občutljiv na mraz.

 

Z nastavljivo dolžino hrbta, ovratnika ter pasu je primeren za vrsto aktivnosti. Na hrbtnem delu je tudi odprtina za pripenjanje povodca na ovratnico ali oprsnico. Visoko učinkoviti 3M odsevniki pa poskrbijo za varnost vašega psa v slabih svetlobnih pogojih.

 

Velikosti plaščka ne določajte glede na plaščke drugih proizvajalcev, ki jih vaš pes že ima, saj ima Hurtta zelo specifične mere! Velikost plaščka določimo tako, da izmerimo dolžino hrbta od lopatic sprednjih tac - vihra (ne od ovratnice) do baze repa.

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__