Živa
Živa (2002 - 2013)

O nas

Leta 2004 smo v želji, da bi našim psom in mucam lahko ponudili čim bolj kakovostno hrano, začeli z uvozom vrhunske hrane ameriške znamke in tako zajadrali v svet hrane in opreme za živali. Z letom 2011 je začela delovati tudi naša spletna trgovinica, kjer lahko najdete široko izbiro visoko kvalitetne hrane za pse in mačke različnih blagovnih znamk, poleg tega pa tudi opremo, igrače, pripomočke za šolanje in še številne druge zanimive izdelke. Trudimo se, da bi bili v naši ponudbi le najkakovostnejši izdelki, zato je neutrudno na delu naša ekipa usposobljenih in sposobnih preizkuševalcev, o katerih lahko več preberete na njihovi spletni strani >>

 

Vedno pa se tudi trudimo popestriti ponudbo z novimi izdelki za hišne živali in njihove ljudi, zato vas vabimo, da spremljate novosti v ponudbi naše spletne trgovine.

V letu 2017 smo končno izpolnili našo veliko željo in skupaj s podjetjem Valgaia d.o.o. pod njihovim imenom Pasji.net odprli trgovinico v Mariboru. Vabljeni, da nas obiščete na Gorkega 35, kjer boste našli vse iz naše spletne ponudbe in še veliko več, o vsem pa se lahko tudi v živo pogovorimo.