Popusti in ugodnosti

Za nakup v vrednosti nad 30€ prejmete po elektronski pošti kodo za popust, ki jo lahko izkoristite pri naslednjem naročilu tako, da jo vnesete ob zaključku naročila v posebej za to namenjeno polje. Popust se obračuna na koncu naročila za celoten nakup (tudi za že znižane izdelke) in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste upravičeni, če vaše naročilo z upoštevanjem popusta presega znesek 30€. Veljavnost kode je časovno omejena.


Promocijski kuponi

Promocijski kuponi vsebujejo kodo kupona, ki jo vnesete ob zaključku naročila v posebej za to namenjeno polje. Popust se obračuna na koncu naročila in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste upravičeni, če vaše naročilo z upoštevanjem popusta presega znesek 30€. Nekateri kuponi so omejeni na določeno skupino izdelkov, takrat se popust upošteva samo pri izdelkih iz te skupine. Če boste želeli kupon uporabiti za izdelek, ki ni iz določene skupine, vas bo sistem na to opozoril. Promocijskega kupona tudi ne morete uporabiti za že znižane izdelke, popusti se ne seštevajo, kar pomeni da ne morete naenkrat koristiti več kot enega popusta, razen v primeru, če ste prejeli kodo za popust na celoten nakup.


Akcijski popusti

Akcijski popusti so popusti z omejenim časom trajanja na točno določene izdelke. Popust se obračuna sproti in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste v tem primeru upravičeni, če znesek nakupa z upoštevanjem popusta presega 30€. Izdelke z akcijskimi cenami najdete TUKAJ>>