Splošni pogoji

Splošni pogoji poslovanja Živa - spletna trgovina za živali so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZvPot) in zakoni e-poslovanja. Svetujemo vam, da si pred uporabo Živa - spletna trgovina za živali, pazljivo preberete navedene Pogoje poslovanja o Dostavi in vračilih ter o Varovanju podatkov. Z uporabo Živa - spletna trgovina za živali izrazite strinjanje z navedenimi pogoji. Živa - spletna trgovina za živali si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani ziva-zazivali.si kadarkoli in brez predhodnih obvestil. Spremenjeni pogoji pričnejo veljati takoj po objavi. 

Način nakupa


Živa - spletna trgovina za živali je namenjena vsem fizičnim in pravnim osebam. Naročanje preko spletne trgovine poteka v slovenskem jeziku. Naročate lahko vse dni v tednu 24 ur na dan. Naročila oddana do 12:00 bodo obdelana isti dan. Kasnejša naročila bodo obdelana naslednji delovni dan. Naročila oddana v petek po 12h, v soboto in v nedeljo bodo obdelana v ponedeljek v naslednjem tednu. Naročila oddana med prazniki bodo obdelana prvi delovni dan po praznikih. Običajni dobavni rok za blago, ki je na zalogi, je do 3 delovne dni od datuma sprejetja naročila oz. od datuma prejetja plačila predračuna. Če je dobavni rok daljši, je to posebej navedeno pri izdelku ali pa kupca o tem takoj obvestimo po telefonu ali elektronski pošti.


Cene


Izbirate in naročate lahko izdelke, ki so vam na voljo v Živa - spletna trgovina za živali. Vsi izdelki na teh straneh, so na voljo do odprodaje zalog. Vse cene so v denarni enoti EUR z DDV. Cene veljajo za izbrano blago na dan nakupa (oddaje naročila). Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. V obliki potrdila naročila je poslana naročniku in dobavitelju na elektronski naslov. Pri dobavitelju bo ta pogodba tudi shranjena. Naročnik oziroma kupec jo bo na željo lahko ponovno dobil v pogled, v kolikor bo to željo sporočil na elektronski naslov info@sen.si.


Načini plačila in plačilni pogoji


Živa - spletna trgovina za živali omogoča naslednje načine plačila:


Plačilo po povzetju


Pri izbiri plačila po povzetju boste kupnino plačali dostavljavcu ob prevzemu blaga. Dostava blaga se vrši s Pošto Slovenije ali dostavno službo DPD. Stroški dostave pošiljke se razlikujejo glede na vrednost naročila (glej Dostava in vračila).


Pri prevzemu blaga v trgovini Pasji.net Maribor je možno plačilo tudi s plačilnimi karticami.


Plačilo po predračunu


Na vaš elektronski naslov prejmete obvestilo o dobavljivosti izdelka in predračun z vsemi plačilnimi pogoji za nakazilo. Plačila ne izvršujte pred prejemom tega elektronskega sporočila. Pošiljko predamo dostavni službi, ko plačilo predračuna vidno na našem računu. Rok veljavnosti predračuna je 8 dni. Če v tem roku ne prejmemo vašega plačila, naročilo prekličemo in blago vrnemo v prodajo.


Varnost podatkov in zasebnost


Podatke kupcev obravnavamo kot strogo zaupne in jih tako varujemo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenimi dostopi in razkrivanji. Podatki kupcev so shranjeni v podjetju Jasna Šen s.p. zgolj za potrebe spletne trgovine in v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.


Pravno obvestilo


Vse slike, podatki, oblika, ki so prikazani v Živa - spletna trgovina za živali so last le-te in so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah. Brez predhodnega dovoljenja podjetja, ki mora biti v pisni obliki, jih ni dovoljeno uporabljati ali razmnoževati. Logotip je v lasti podjetja.


Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja!


Podatki podjetja


Podjetje Jasna Šen s.p. je bilo vpisano v Poslovni register Slovenije dne 19.09.2007 pod številko 316-07-V01-042984/1. Z dnem 13.11.2007 je bilo podjetje identificirano za namen DDV.


Naziv: Jasna Šen s.p.

Naslov: Vrablova ulica 50, 2000 Maribor

Spletni naslov: www.ziva-zazivali.si

Telefon: +386 (0)5 997 35 81, 041 714 031

e-mail: info@sen.si

Matična številka: 3224554000

ID za DDV: SI98363212

IBAN: SI56 6100 0001 6215 061


Vprašanja glede splošne uporabe spletnega mesta www.ziva-zazivali.si lahko uporabnik pošlje po pošti na naslov: Jasna Šen s.p., Vrablova ulica 50, 2000 Maribor, po e-pošti na info@sen.si ali na telefonski številki 00386(0) 5 997 35 81 oz. 041 714 031