Probiotiki za pse KWEEOO

Kweeoo
NOVO!
  Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
 • Opis

Mešanica probiotikov in prebiotikov za pse

Poskrbite za zdravo prebavo in splošno dobro počutje vašega psa s temi odličnimi probiotiki, ki vsebujejo kar 7 kultur probiotikov, primernih za prehrano ljudi, z dodanimi superživili.

V prahu – enostavno doziranje.

Kweeoo probiotiki za pse:

 • spodbujajo zdravo črevesno floro
 • pomaga pri absorbciji hranil in zmanjša nelagodje v prebavilih
 • podpira zdrav imunski sistem
 • 5 milijard CFU na merico
 • 7 različnih vrst probiotikov, ki jih najdemo v naravi, vključno s prstjo
 • primerno za pse vseh starosti in velikosti
 • naravne in prepoznavne sestavine brez umetnih dodatkov, konzervansov ali kemikalij*
 • enostaven za uporabo: preprosto potresite slasten prašek z izboljšanim okusom po hrani svojega psa

ZNAČILNOSTI:

 • Urejena prebava = srečen pes! Kweeoo probiotiki + prebiotiki za pse so posebej oblikovani za spodbujanje zdravega črevesnega okolja za vašega kosmatega prijatelja. Uravnotežen prebavni sistem pomeni manj trebušnih težav in več mahanja z repkom!
 • Okrepljen imunski sistem: Naša mešanica probiotikov in prebiotikov vključuje skrbno izbrane seve, ki podpirajo imunski sistem vašega psa in mu pomagajo, da ostane zaščiten in živahen vse leto.
 • Izboljšana absorpcija hranil: Ko je prebavni sistem vašega psa v vrhunski formi, lahko absorbira vsa vitalna hranila iz svoje hrane, kar poveča splošno zdravje in vitalnost.
 • Lajšanje stresa in tesnobe: zdravo črevesje je povezano z izboljšanim razpoloženjem in zmanjšanim stresom pri psih
 • Kweeoo Probiotiki + prebiotiki pomagajo pri obvladovanju tesnobe in tako pes postane srečnejši in mirnejši spremljevalec

SESTAVA: aktivni organizmi na merico 1,8g – 5 milijard CPU: 7 vrste probiotikov: B. coagulans LBSC, B. subtilis PLSSC, B. clausii 088AE, L. acidophilus 033AE, L. plantarum 022AE, L. casei 118AE, Saccharomyces boulardii, FOS, prah buče, prah korenja, okus korenja, maltodextrin

SESTAVINE:

Probiotični kvas : S. boulardii – prvič izoliran leta 1923 iz ličija in mangostina, je ta blagodejni tropski kvas eden najbolj raziskanih probiotikov in se pogosto uporablja za podporo zdravja pasjih prebavil.

Probiotiki pridobljeni iz prsti: B. coagulans LBSC, B. subtilis PLSSC, B. clausii 088AE – Probiotiki, prvotno najdeni v zemlji in znani po svojih zaščitnih endosporah, ki delujejo kot lupina, ki zagotavlja zaščito probiotikov s predelavo, pakiranjem in želodčno kislino, da dostavijo več bakterij v črevesje, kjer so najbolj potrebne.

Probiotiki z mlečno kislino : L. acidophilus 033AE, L. plantarum 022AE, L. casei 118AE – Probiotiki, ki jih najdemo v fermentiranih živilih, kot sta jogurt in kimči in so znani po svoji vsesplošni prisotnosti v večini črevesja, ti probiotiki zagotavljajo raznolikost in ponovno naselijo izčrpano črevesje.

Prebiotiki: FOS (fruktooligosaharidi) – kratke verige rastlinskih sladkorjev, ki se naravno pojavljajo v čebuli, česnu, špargljih, bananah in artičokah. Ker niso prebavljivi, FOS nepoškodovani potujejo v debelo črevo in zagotavljajo hrano za probiotike, tako lahko uspevajo in se razmnožujejo v črevesju.

Korenje + Buča: Ta superživila, bogata z antioksidanti, beta karotenom ter vitamini A, C in E, so okusen in hranilno bogat način za izboljšanje dobrega počutja vašega psa.

DOZIRANJE:

psi do 6 kg 1/2 merice / dan pakiranje zadošča za 4 mesece

psi od 7 – 27 kg 1merica / dan pakiranje zadošča za 2 meseca

psi nad 27 kg 2 merici / dan pakiranje zadošča za 1 mesec

Priporočilo: prve dva dni začnite s polovičnim doziranje, da se organizem psa privadi na probiotike