Ovratnica EM proti klopom

Kweeoo
Od
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Ovratnica z EM keramiko proti klopom

Ovratnica EM proti klopom je enako učinkovita kot katerokoli drugo sredstvo proti klopom, vendar nima stranskih učinkov in je primerna tudi za občutljive pse in pse z alergijami. Tako kot pri ostalih izdelkih proti klopom tudi pri EM ovratnici ni 100% zagotovila, da se na psa ne bo prijel noben klop, zato še vedno priporočamo redno pregledovanje po sprehodih.

Opomba! Maksimalni učinek ovratnice se lahko pokaže šele po 4ih tednih uporabe.

Priporočamo, da ovratnico za boljši učinek pred uporabo za nekaj ur postavite na toplo sonce in tako aktivirate EM.

Ovratnico na cca. 14 dni operite pod mlačno vodo in jo posušite na toplem soncu. Ovratnice nikoli ne perite z milom ali drugimi kemičnimi čistili! Če poleg EM ovratnice uporabljate tudi razpršila proti klopom pazite, da olje/maščoba ne pride na EM cevi. EM ovratnica proti klopom je le dodatna ovratnica in ni namenjena za pripenjanje povodca! Če se vaš pes grobo igra z drugimi psi, mu med igro ovratnico snemite, drugače pa naj jo za maksimalni učinek nosi 24ur/dan. Priporočamo, da ovratnico vsako sezono zamenjate.

Za določitev pravilne velikosti ovratnice, izmerite obseg glave psa na najširšem delu (čez ušesa). Npr. če je obseg glave vašega psa 29cm izberite ovratnico velikosti 25-30cm.

Željeno barvno kombinacijo (max. 2 barvi) lahko napišete v komentar pri zaključku naročila.

Izbirate lahko med naslednjimi barvami:

1 – Črna

2 – Bela

3 – Svetlo Zelena – Lime

4 – Svetlo Modra – Aqua

5 – Oranžo Rdeča – Amber

6 – Roza – Fuschia

7 – Črna z odsevniki

8 – Črna z vzorcem

9 – Modra z vzorcem

10 – Turkizna z vzorcem

11 – Roza z vzorcem

12 – Temno zelena z odsevniki

13 – Oranžno Rdeča z odsevniki

14 – Rumena Fluo z odsevniki

15 – Zelena Fluo z odsevniki

16 – Oranžna Fluo z odsevniki

17 – Roza Fluo z odsevniki

18 – Turkizna z odsevniki

19 – Modra z odsevniki

20 – Viola z odsevniki

Fotografije so simbolične in končni izdelek lahko odstopa od prikazanega!

EM (učinkoviti mikroorganizmi) keramika oddaja dolge infrardeče valove, najdaljše v svetlobnem spektru. Ta valovna dolžina je lahko združljiva s človeškim in živalskim tkivom. Telo jih enostavno absorbira do 3cm globoko, kjer razvijejo svoje pozitivne lastnosti. Dolgi infrardeči valovi razbijajo grozde rdečih krvničk in tako povečajo prekrvavitev. Ker infrardeči žarki prodrejo globoko v tkivo delujejo globoko v telesu in ne le na površini telesa. To izboljšano in uravnoteženo okolje vašega psa (ki ga je ustvaril EM)lahko pomaga, da se klopi nanj ne primejo.

 

EM keramika je narejena s fermentiranjem posebnih glin s približno 80 različnimi mikroorganizmi in nato pečena. Sivi EM členi se pečejo pri temperaturi 1200°C in obdržijo svoje lastnosti skoraj v nedogled, saj se ob pečenju spremeni struktura gline, ki ujame EM v svojo matrico. Kot rezultat, te EM cevi izvajajo svoj vpliv izključno s svojimi fizikalnimi lastnostmi. Nekateri hišni ljubljenčki postanejo bolj umirjeni in uravnoteženi, nekateri pa opazijo tudi pozitiven vpliv na kožo in dlako.