Jelenov rog HAC Viking Hard

Holland Animal Care
    Rok dobave:3-5 dni
Dodaj v košarico
  • Opis
  • Več

Naravni priboljšek za žvečenje

Psi imajo naravno potrebo po žvečenju. Z njimi skrbijo za čistočo zob, hkrati pa v možganih proizvajajo endorfine.

Viking Chew Antlers so privlačni za pse zaradi okusnega in naravnega vonja. Njihovi zobje so očiščeni, ker med žvečenjem zobne obloge postrgajo z rogovjem. Rogovje ne vsebuje dodatkov in je bogato z minerali.

Analitske sestavine Surovi pepel 55 %, surove beljakovine 37 %, surova vlaknina 2 %, surova maščoba 0,1 %, vlaga 9 %, kalcij 21 %, fosfor 8 %, železo 195 mg/kg, magnezij 5240 mg/kg.

Ponudite kot prigrizek ali nagrado. Naravni material. Rogovje je pogosto drugačne barve in oblike. Velikosti se lahko razlikujejo. Uporabljajte samo pod nadzorom. Rogovje odstranite, ko postane premajhno in ga lahko pes pogoltne.

Velikost

M – primerno za pse od 8 – 20 kg

L – primerno za pse težke 15 – 35 kg

XL – primeren za pse, ki tehtajo 30 kg in več

Rogovi rdečega jelena iz Viking Chews prihajajo iz Evrope in so 100 % čisti, trpežni in naravni. Po paritvenem obdobju odpadejo jelenu in padejo na tla.

Nato jih očistimo – 70 minut pod vročo paro pri najmanj 120 stopinjah. Rogovje navadnega jelena nato razžagajo na določeno velikost in skrbno polirajo, tako da nimajo več ostrih robov, rezultat pa je varno, vrhunsko kakovostno žvečenje za pse!

Prednosti:

VZDRŽLJIV – Trajajo veliko dlje kot običajne žvečilke, lesene žvečke, surove kože itd.

VARNO – Edinstven način čiščenja in poliranja ustvari vrhunsko žvečilko za psa. Znano je, da se rogovje navadnega jelena ne cepi.

ZDRAVO – Vsebuje veliko naravnih hranil in mineralov ter je zelo bogato s kalcijem. Zaradi edinstvene metode izdelave so rogovi rdečega jelena Viking Chews brez kemikalij. Prispeva tudi k zdravi čeljusti in dlesnim ter čisti zobe.

NARAVEN VONJ – Edinstven način čiščenja okrepi pristen okus in vonj rogovja.

100% NARAVNI IZDELEK – odgovorno in naravno nabrano, za čiščenje rogovja se ne uporabljajo nobene kemikalije, za razliko od mnogih drugih rogov.

ODLIČNO ZA PSE KI MOČNO ŽVEČIJO – Še posebej rogovje RDEČEGA JELENA je znano po svoji vzdržljivosti in varnosti, kar je primerno za žvečenje psom!

Popoln za pse, ki so občutljivi na alergije na hrano ali pse s slabo prebavo;

Za pse s prekomerno telesno težo – žvečenje rogovja zmanjša občutek lakote.

Sorodni izdelki