Rešilni jopič za psa HURTTA Eco Life Savior

Hurtta
    Rok dobave:Dobavljivo po naročilu
Dodaj v košarico
  • Opis

Lahek, udoben in varen rešilni jopič za psa

Vseh velikosti in barv ni vedno na zalogi. Če vašega izbranega izdelka ni na zalogi, vas bomo o roku dobave obvestili v najkrajšem možnem času.

Hurttini rešilni jopiči nove generacije so krojenih za popolno prileganje in ne ovirajo gibanja. Idealni so za plavanje, vodno rehabilitacijo, reševanje iz vode, lov in plovbo.

Posebna oblika jopiča omogoča, da je le-ta izredno lahek in se odlično prilega, model 2023 je še mehkejši in prožnejši, da se prilagodi telesu psa in optimalno uravnoteži težo, ne da bi omejeval plavalno gibanje. Nov sistem prilagajanja na prsnem delu pomeni bolj oprijeto prileganje tako za vitke kot bolj čokate pasme. Eko model je narejen iz recikliranih tkanin in trakov.

Druge prednosti so robustne zaponke, priročni velcro trakove na prsih za enostavno prilagajanje, močna O-rinka za pripenjanje povodca, varnostni odsevniki in robusten ročaj, ki vam pomaga dvigniti psa, ko je to potrebno. Odlično je tudi za pse, ki se učijo plavati ali so na rehabilitaciji. Najboljše od vsega pa je, da zagotavlja celodnevno udobje in varnost tako na vodi kot zunaj nje.

Rešilni jopič za psa je prilagodljiv okoli vratu in okoli pasu. Ročaj na hrbtu omogoča vodenje psa v vodo ali dvig iz vode. Njegova vzdržljivost je bila testirana po standardu SFS-EN-ISO 13934-1. Zunanja tkanina jopiča je tanka in vodoodporna. Jopič je testiral finski inštitut za varstvo pri delu in ustreza vsem zahtevam za jopiče za ljudi.

  • Udobno prileganje.
  • Trpežen ročaj in kovinski obroček iz nerjavečega jekla za povodec.
  • Izjemno mehki in prilagodljivi plovci.
  • Tesno prilegajoč in podpira trebušni del.


Velikost določimo glede na težo vašega psa. V kolikor je pes ravno na meji, se odločite za večji plašček.

Primeri velikosti glede na pasmo:

5-10 kg : pritlikavi šnavcer, pritlikavi koder

10-15 kg: koker španjel, staffordshire bull terrier, francoski buldog, korgi

15-20 kg: whippet, portugalski vodni pes, laggotto romagnolo, airedale terrier, border collie, novoškotski prinašalec

20-30 kg: nemški ptičar samica, avstralski ovčar, angleški seter, dalmatinec, galgo, irski seter

30-40 kg: nemški ptičar samec, ameriški akita, doberman, labradorec, bokser

Sorodni izdelki