Pladenj za počasno hranjenje SODAPUP eCoin Earth

Sodapup
    Rok dobave:5-7 dni
Dodaj v košarico
  • Opis

Pladenj za daljšo zaposlitev psa

Enrichment Coin manjša podloga za počasno hranjenje, odlične velikosti za prigrizek med obroki. Izdelana iz najlona za maksimalno vzdržljivost.

Ta izjemno vzdržljiv najlonski ecoin z motivom zračnega balona je zasnovan za obogatitev prigrizkov in izdelan, da vzdrži tiste razdražljive pse, ki včasih žvečijo svoje podloge za lizanje. Ta igrača pomaga zabavati vašega psa in rešuje težave pri žvečenju. Mehko hrano razmažite po površini in pustite, da jo pes poliže!

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba pladnja za počasno hranjenje vašega psa zabava, zmanjša ločitveno tesnobo, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom.

PREDLOGI ZA POLNJENJE: Arašidovo maslo, mokra hrana, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Med uporabo te posode za obogatitev nadzorujte svojega ljubljenčka. Če se posoda oškoduje, jo takoj odstranite.

Čiščenje: pranje v pomivalnem stroju v zgornji košari ali ročno pranje s toplo vodo in detergentom.

Velikost: premer 12,7 cm, globina do 1 cm

Sorodni izdelki